reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaparcia

Hej dziewczyny. Powiem Wam że jak wypiłam litr maslanki o godzinie 8:30 do tego kawę i herbatę na trawienie to ruszyło mnie dopiero o 14, co się nameczylam to się nameczylam i zeszło że mnie dwa razy, ale tak od 16 czuje znowu ten ból i znowu jak próbuje to zaparcia nadal więc do końca mnie nie przeczyscilo... tragedia. Śliwek próbowałam i nic teraz dojada je mój szczur ;p woda z kiszonych ogórków pita że smakiem I nic oczywiście nie jest mi do śmiechu. Właśnie się dowiedziałam żeby kminek zalać wodą i to wypić i zaraz chyba wypróbuj, no bo co tu mi zostało. Mimo wszystko dziękuję za rady, ale powiem wam szczerze że takich zaparc nigdy w życiu nie miałam
Slonce ta wode z kiszonych ogorkow czy ogorki kiszone zapij mlekiem lub maslanka.. ;) sraczka murowana ;) mnie zawsze przeczyscilo ;)

reklama
Tak zrobię, ale ostatnim razem jak tak też miałam to maślanka ruszyła mnie O 22 i na kiblu siedziałam do 3 w nocy I już na spiku prawie to się wydaje śmieszne, ale co kobieta przechodzi w ciąży to magia

Slonce ta wode z kiszonych ogorkow czy ogorki kiszone zapij mlekiem lub maslanka.. ;) sraczka murowana ;) mnie zawsze przeczyscilo ;)
Czereśnie można jeszcze popić surową wodą, ale to tylko słyszałam, czy działa? Nie wiem.

Mnie pomaga rosół, sam płyn z rosołu, jedna szklanka na czczo. Maślanki, kefirki, to ja litrami piję i nic.

Tak zrobię, ale ostatnim razem jak tak też miałam to maślanka ruszyła mnie O 22 i na kiblu siedziałam do 3 w nocy I już na spiku prawie to się wydaje śmieszne, ale co kobieta przechodzi w ciąży to magia
Ja mialam zaparcia przed ciaza takze i to takie ,ze gdy przyszly bole to mdlalam na kibelku ;) wiec rozumiem co przechodzisz ;)

Czereśnie można jeszcze popić surową wodą, ale to tylko słyszałam, czy działa? Nie wiem.

Mnie pomaga rosół, sam płyn z rosołu, jedna szklanka na czczo. Maślanki, kefirki, to ja litrami piję i nic.
Ja slyszalam ze nie wolno bo brzuch boli ,a kupy i tak nie bedzie.. :/ widzisz kazdy mowi inaczej :p

Ja slyszalam ze nie wolno bo brzuch boli ,a kupy i tak nie bedzie.. :/ widzisz kazdy mowi inaczej :p
Nie próbowałam nigdy :p Wiem, że mi babcia zawsze zabraniała popijania czereśni wodą ze studni (na działce) bo będę miała rewolucje.

Mojemu synowi pomagają np. jabłka popite przegotowaną wodą (ma skłonności do zaparć czynnościowych)

Nie próbowałam nigdy :p Wiem, że mi babcia zawsze zabraniała popijania czereśni wodą ze studni (na działce) bo będę miała rewolucje.

Mojemu synowi pomagają np. jabłka popite przegotowaną wodą (ma skłonności do zaparć czynnościowych)
Mi mama powtarzala zebym nie pila wody po czeresniach ,bo mnie brzuch bedzie bolal :p
I co jeszcze pomaga niby to woda z cytryna na czczo :p

reklama
reklama
Do góry