reklama
Czyli makrogol mogę spokojnie pić np codziennie jedną? W aptece Pani mówiła że nawet 2 na razżeby makrogol działał MUSISZ dużo pić. Działanie makrogolu to ściąganie wody do jelit, by rozluźnić masy kałowe. By mógł działać trzeba dużo pić. Najlepiej 3 l na dobę. Dużo kiszonek polecam. A pół litra soku z kapusty raczej nie zawodzi. Pilnuj picia. Do tego dieta. Nią można dużo wyregulować .
holenderka92
Fanka BB :)
tak, nawet więcej, on się nie wchłania, dzidziusiowi nie zaszkodzi a suplementujesz może magnez?Czyli makrogol mogę spokojnie pić np codziennie jedną? W aptece Pani mówiła że nawet 2 na raz
oczywiście. On się nie wchłania. Jeśli zaczynasz pić, to rób to regularnie, bo dopiero wtedy zauważysz dzialanieCzyli makrogol mogę spokojnie pić np codziennie jedną? W aptece Pani mówiła że nawet 2 na raz
Tak ,suplementuję ale to podstawowe nie jakaś mega dawkę.To mi dołożyło właśnie odkąd zaczęłam brać witaminy z żelazem,nasiliło się bardzo.tak, nawet więcej, on się nie wchłania, dzidziusiowi nie zaszkodzi a suplementujesz może magnez?
Pytałaś o magnez a ja o żelazie
Boje się ,że wkoncu w tym jelicie coś mi się zrobi i strzeli Bo mnie brzuch wcale nie boli z tego powodu,wzdęć nie mam -wręcz przeciwnie.
holenderka92
Fanka BB :)
jesli nie bierzesz magnezu to dobrze byloby go zaczac suplementowac, u mnie rozwiazal problem zaparc na dobre juz przy 2 tabletkach na wieczor na nastepny dzien nie bylo problemuTak ,suplementuję ale to podstawowe nie jakaś mega dawkę.To mi dołożyło właśnie odkąd zaczęłam brać witaminy z żelazem,nasiliło się bardzo.
Pytałaś o magnez a ja o żelazie
Boje się ,że wkoncu w tym jelicie coś mi się zrobi i strzeli Bo mnie brzuch wcale nie boli z tego powodu,wzdęć nie mam -wręcz przeciwnie.
reklama
To jest nie możliwe po prostu. Nawet czopki evaqu na mnie nie działają. Tzn tyle co i nic...
To lactuloze sproboj. Mnie po niej przegonilo i juz nie zatykalo