reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaparcia w ciąży. Pomocy!!!!!!

milena1706

Fanka BB :)
Wiem że już jest pełno takich wątków i uwierzcie że przejżałam chyba cały internet żeby znaleźć coś na zaparcia dla ciężarnych i chyba na mnie nie ma już sposobu. Próbowałam z tych naturalnych produktów różne owsianki, otręby, śliwki suszone zalewane wrzątkiem, jabłka jem codziennie, woda na czco z cytryną czy miodem, kapusta kiszona, kiwi, jem codziennie siemie lniane, pije 3 litry wody dziennie, no wypróbowałam już chyba wszystko. Sięgnęłam już nawet po te apteczne specyfiki typu lactulosum, duphalac (po tym miałam tylko ostry ból brzucha i wzdęcia), czopki i nic. Załatwiam się co dwa tygodnie. Wiem że to głupie ale już płakać mi się chce ze nie ma na mnie sposobu, nie wiem czym się ratować a to dopiero 13 tc. Już przed ciążą miałam zaparcia no ale teraz to już dopadło mmie apogeum. Błagam dajcie na to jakiś sposób, chodzę mega wzdęta od błonnika i nic, dosłownie nic nie działa

reklama
Na Twoim miejscu na powaznie skonsultowalabym to z lekarzem. Sytuacja nie jest normalna nawet w ciazy, a i 13 tydzien to dosyc wczesnie zeby ciaza byla przyczyną tak duzych problemow. Diagnozowas to przed ciaza?

reklama
Na Twoim miejscu na powaznie skonsultowalabym to z lekarzem. Sytuacja nie jest normalna nawet w ciazy, a i 13 tydzien to dosyc wczesnie zeby ciaza byla przyczyną tak duzych problemow. Diagnozowas to przed ciaza?
Byłam kiedyś u proktologa z tym to tylko zaleciła mi co jeść a co ograniczać, tyle że ja już to wiedziałam i staram się tego trzymać ale jak widać zero efektu

Do góry