reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zapalenie pecherza

Patka98

Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny !
Mam pytanko odnoście zapalenia pecherza moczowego. Jestem w 5 miesiacu ciazy i co chwile musze brać antybiotyk bo mam bakterie w moczu :( to już 4 antybiotyk od początku ciazy. Czy któraś z Was również zmaga się z ciągłymi infekcjami co skutkuje braniem antybiotyków?
Z góry dziękuję za odpowiedź!

reklama
Hej dziewczyny !
Mam pytanko odnoście zapalenia pecherza moczowego. Jestem w 5 miesiacu ciazy i co chwile musze brać antybiotyk bo mam bakterie w moczu :( to już 4 antybiotyk od początku ciazy. Czy któraś z Was również zmaga się z ciągłymi infekcjami co skutkuje braniem antybiotyków?
Ja.
Furagina, duomoks, augmentin a dziś mam wziąć monoural.

W każdej ciąży tak samo...
Między nie badam 8-)

Hej dziewczyny !
Stosujesz płyny/ żele/ pianki do mycia części intymnych ?
Jeśli tak - to od razu przestań 👍Sama woda.
No jeśli nie używasz to tutaj nie pomogę 😕

Miałam w każdej ciąży. W sumie w ostatniej przyjęłam 5 antybiotykow na początku ciąży. Dzuwxibzdrowe. Dużo pij i jedz i pij zurawine. Polecam herbatkę z herbapolu żurawina. Jak zaczęłam pić codziennie to więcej nie zachorowałam

Miałam w każdej ciąży. W sumie w ostatniej przyjęłam 5 antybiotykow na początku ciąży. Dzuwxibzdrowe. Dużo pij i jedz i pij zurawine. Polecam herbatkę z herbapolu żurawina. Jak zaczęłam pić codziennie to więcej nie zachorowałam
Oooo kupie jutro ! Dziekuje ;))

reklama
Antybiotyk jest konieczny bo można dostać urosepsy. Myślę że będzie wszystko ok. Ja też przyjmowałam antybiotyki i to w pierwszym trymestrze za każdym razem, te 5 o których pisałam też i wszystkie dzieci są zdrowe🙂

Do góry