reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zanik objawów w 7tygodniu ciąży

Witam, czy mogłybyście podzielić się swoimi doświadczeniami z objawami w ciąży? Przez jakieś półtora tygodnia miałam straszne mdłości całe dnie (bez wymiotów) i czułam się wykończona, piersi raz bolały mocniej raz mniej. Przyjmuje Utrogestan 200 raz dziennie dopochwowo z powodu wcześniejszego poronienia w 6/7 tygodniu. Aktualnie jestem w 7+1 i mam wrażenie, że mdłości są jakieś mniejsze, mdli mnie tylko z rana, czasem przez chwile w dzień no i przy otwarciu lodówki, do tego od wczoraj czułam ból jajnika a dzisiaj ciągnięcie w pachwinach przez pół dnia. 4 dni temu byłam na USG i serduszko biło a zarodek miał prawie centymetr. Czy wasze objawy były codziennie takie same czy jednak raz się pojawiały a raz znikały?

reklama
To już parodia dla mnie szczerze
Objawy czy ich zanik nie świadczą że ciąża się źle rozwija .
Możesz wymiotować a ciąża obumrze .
Możesz się dobrze czuć i z ciąża będzie ok
Możesz się dobrze czuć ciąża obumrze

Do góry