reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Założony szew ratunkowy a szpital

Jeżeli masz zagrożoną ciążę i będą wskazania to położysz się w szpitalu wcześniej. Jeżeli nie to nikt Cię tam trzymać nie będzie. Sama ciąża bliźniacza nie jest tym wskazaniem. W ogóle dziwię się, że będziesz rodzić naturalnie. Ogólnie raczej przy ciążach mnogich robi się CC. Chyba, że sama chcesz naturalnie.
Ciąża mnoga nie jest wskazaniem do cc. To nie trojaczki czy więcej. Nie mąć jej w głowie bo normalnie bliźniaki można rodzic drogami natury i pewnie z ginekologiem to też konsultowane.

reklama
Ciąża mnoga nie jest wskazaniem do cc. To nie trojaczki czy więcej. Nie mąć jej w głowie bo normalnie bliźniaki można rodzic drogami natury i pewnie z ginekologiem to też konsultowane.
Ale czy ja gdzieś napisałm, że jest to niemożliwe? Czytaj ze zrozumieniem. Napisałam, że zazwyczaj lekarze kierują na CC.

Dokładnie.
Jeżeli masz zagrożoną ciążę i będą wskazania to położysz się w szpitalu wcześniej. Jeżeli nie to nikt Cię tam trzymać nie będzie. Sama ciąża bliźniacza nie jest tym wskazaniem. W ogóle dziwię się, że będziesz rodzić naturalnie. Ogólnie raczej przy ciążach mnogich robi się CC. Chyba, że sama chcesz naturalnie.
Obydwoje dzieci mam ułożono główkami w dół więc nie ma konieczności robienia CC .

Do góry