reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess najważniejsze, że powstaje jakiś plan! Ja wierzę, że w końcu się uda - jesteś wymarzoną mamą dla tego dzieciaczka, który gdzieś tam w gwiazdach na Ciebie czeka. Zobaczysz, jeszcze w 2016 roku będziesz się chwalić szybkim i bezbolesnym porodem;-)

reklama
Dzwoniła Pani Dr. Szefowa wyśmiała pomysł KD. Zaproponowane leczenie jest ok , ale jeszcze na koniec chce podać zastrzyk podwójnego zastosowania, czyli 2 x Gonapeptyl i od razu Pregnyl by zwiększyć jakby dojrzewanie komórek. o_O

Hess, no i to są konkrety! jakoś tak świeżością powiało!! wierzę, że znajdą tam dla Was właściwy sposób i doczekacie się Cudu:) zatem kd odpada na ten etap! ta mieszanka leków musi dać rezultat!!!

będzie się działo :)

jutr odpoczywamy ;)

PAŹDZIERNIK

17 - Anika - wizyta pecherzykowa
19 - KasiaMakaronik - spotkanie z Maluchem
28 - KasiaMakarnik - połówkowe
29 - Madziula_87 - wizyta serduszkowa

DW - crio!!
Hess - powrót do walki!

Hess super wieści;) trzymam kciuki;) za wszystkie kobitki trzymam kciuki;) niebajka pewnie super wrażenia po wizycie...pamiętam swoje jak co miesiąc patrzyłam jak mój misio rośnie i się rozwija;) dziś na wizycie u naszej pani doktor znalazłam w gablocie jego zdjecia-byłam taka szczęśliwa; ) kochane wszystkim nam się uda tylko jedne muszę na to szczęście poczekać ale na pewno zostaną wynagrodzone;)

Kochane a czy któraś miaka transfer z zamrożonych zarodków i okazało się że nie przeżyły?co wtedy?rozmrażają kolejny czy znów trzeba odczekać? A może któras z was leczy się w Invimedzie we Wrocławiu? Nie jestem w stanie przeczytać waszych wszystkich postów;) ale z chęcią chciała bym was poznać;) dodać wiary że warto walczyć do końca!!!

24Magda, witaj :) masz już jakieś konkretne terminy? Chciałabym Cię w kalendarzu umiescic:)
Nie wiem, co w sytuacji, gdy zarodek nie przeżyje odmrazania.

24magda09 - zarodek rozmrażają przed transferem jakiś czas, więc myślę, że jak nie przeżyje tego, to biorą następny jeśli masz, ale chyba dzwonią i informują o tym. Nie sądzę by cała procedurę przekładali.

reklama
Do góry