genna
Fanka BB :)
Infinity tak naprawdę nie ma obowiązku jeździć do nich kwestia poinformowania ze sie udało , wiesz jechać 200 km w jedną stronę to dla mnie bzdura, ok na pierwsza , ale po co druga, ja tu na miejscu mam swojego znajomego gina i on juz wie jaka beta, czekamy na powtórkę i musze zjawić sie u niego i tak po receptę bo tylko do piątku mi wystarczy , moj mąż jet w środę w trójmiescie wiec jeżeli dr z kliniki wypisałby receptę i zostawil w rejestracji to moj odbierze ale tak to nie martwię sie o to , a jeżeli bedzie kazał przyjechać w piątek po receptę to nie ma takiej opcji , nie będę jechała tyle km.
Zrobiłam dzisiaj sikacza , mąż wczoraj zakupił na moją prośbę , mimo iz miałam Bobo test niby czuły bo o 10 pokazuje ciąże to to jakies gowno jest nie polecam ,w sobotę nic nie pokazał , dzisiaj tez nic, a ten od męża .....
Zrobiłam dzisiaj sikacza , mąż wczoraj zakupił na moją prośbę , mimo iz miałam Bobo test niby czuły bo o 10 pokazuje ciąże to to jakies gowno jest nie polecam ,w sobotę nic nie pokazał , dzisiaj tez nic, a ten od męża .....