reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Infinity tak naprawdę nie ma obowiązku jeździć do nich kwestia poinformowania ze sie udało , wiesz jechać 200 km w jedną stronę to dla mnie bzdura, ok na pierwsza , ale po co druga, ja tu na miejscu mam swojego znajomego gina i on juz wie jaka beta, czekamy na powtórkę i musze zjawić sie u niego i tak po receptę bo tylko do piątku mi wystarczy , moj mąż jet w środę w trójmiescie wiec jeżeli dr z kliniki wypisałby receptę i zostawil w rejestracji to moj odbierze ale tak to nie martwię sie o to , a jeżeli bedzie kazał przyjechać w piątek po receptę to nie ma takiej opcji , nie będę jechała tyle km.

Zrobiłam dzisiaj sikacza , mąż wczoraj zakupił na moją prośbę , mimo iz miałam Bobo test niby czuły bo o 10 pokazuje ciąże to to jakies gowno jest nie polecam ,w sobotę nic nie pokazał , dzisiaj tez nic, a ten od męża .....
ImageUploadedByForum BabyBoom1402380876.006708.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1402380876.006708.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1402380876.006708.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Genna
Wielkie gratki!
Dziewczyny nie pisuje ale czasem czytam co kilka stron żeby wiedzieć co u was i jestem z każda z was myślami.
Ja już po wizycie.
Pechol 17mm, endo też ładne ale nie wiem ile. Od razu dr kazała zrobić badania hormonów i między 12 a 14 będzie tel z wynikami i może nawet już z decyzja o crio

Genna jasne, gdybym miała tyle jeździć to pewnie pojechałabym tylko na jedną wizytę, tylko chyba lepiej byłoby aby była to serduszkowa - może warto podpytać dr.... Ja mieszkam w Gdyni więc mam 15 minut do nich :-) Zresztą nie ukrywam że ja miałam jakieś stresy na początku i bałam się ich opuścić :zawstydzona/y: pomimo że moja dr. obecna znała całą historię bo u niej zaczynałam leczenie i ma dużą wiedzę ... jakieś takie ciążowe paranoje :-D
A co do testów to niestety wg. mnie mają nawet kilka dni opóźnienia w stosunku do bety, choć zauważyłam znaczne różnice pomiędzy firmami ...

Magda szkoda że dr. nie dał Ci skierowania z większym wyprzedzeniem bo na prenatalne trzeba się umawiać dosłownie w pierwszych dniach miesiąca na kolejny - podobno limity potrafią w 1-2 dni się skończyć :eek: Dlatego ja tak wcześniej miałam skierowanie ... musisz podzwonić i podpytać bo może być problem z miejscami ...

Ostatnia edycja:
Anuszka ale ci szybko poszła wizyta :) wie trzymamy kciuki :) czyli na naturalnym cyklu masz crio?
Bo na 8.20 miałam wizytę :p
No tak, naturalny po raz drugi.
Tylko ten pierwszy trochę późno był bo chyba dopiero w 19dc miałam badania a crio w 25 dc, a teraz już w 12dc taki ładny pechol

Anuszka Czyli transfer zbliża się wielkimi krokami. Trzymam kciuki! Ja też podchodzilam na naturalnym cyklu. W poniedziałek testuję....

Dziewczyny z Invicta Gdańsk ... czy któraś miała coś do czynienia z dr. Gniadek? Udało mi się zarejestrować do nich na prenatalne i właśnie do tego dr był wolny termin.

reklama
Do góry