reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Milena a Twój kropek jakiej klasy? Trzymam kciuki zeby te nasze maleństwa zadomowiły się na dobre! :-) Wiesz, po transferze wracałam do domu tak pozytywnie zaskoczona i podbudowana przez dr, bo on byl bardzo zadowolony. Ale wiadomo , niepokój gdzieś tam siedzi:sorry2:
Szkoda, że relanium tylko 3 dni można brać;-)

reklama
Oj polezalabym sobie na plaży. Właśnie jestem w trakcie 4godz podrozy do Wawy. Mieliśmy wracać w poniedzialek wieczorem ale jutro rano mam podgladanko więc wracam dziś a reszta rodzinki została i grilluje. Ale czego się nie robi dla przyszłego kropka:) oby tylko jutro
wszystko poszło dobrze.

Medalikara wiesz może czym się różni Lutinus od Luteiny "100"? Bo ta druga jest teraz refundowana i kosztuje 3,56 zł. A Ty jak się czujesz? Masz już typowe ciążowe dolegliwości?

LIPIEC :

21.07.2014 Magda wizyta
21.07.2014 Jazzabell punkcja
21.07.2014 Mycha podglądanko
22.07.2014 Magda wizyta u genetyka
22.07.2014 Kotuska transfer
22.07.2014 KasiaMakaronik transfer
22.07.2014 Agulla podglądanko
24.07.2014 Magda wizyta w klinice
24.07.2014 Milena wysoka beta
25.07.2014 Wanesska wizyta
25.07.2014 Syllkaa wizyta
28.07.2014 Mimozama wizyta i scratching endo
28.07.2014 DW wysoka beta
30.07.2014 Genna kolejne spotkanie z obcym

SIERPIEŃ:

02.08.2014 Marikka wizyta
06.08.2014 Medalikara badania prenatalne
11.08.2014 Kasik81 wizyta

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Medalikara czyli ciaza pelna geba ;) Znajomy kupil mi w Rosji Utrogestan "100", kosztuje okolo 40 zl za 30 szt. Dziewczyny pisaly, ze tez jest bardzo dobry i nie podraznia ale nie wiem czy brac skoro mam luteiny "100" kilka opakowan. Lutka ma fajny aplikator, dzieki ktoremu nie wyplywa na zewnatrz :)

Hej,mi prof rozpisał że 1 lutinus to 4x 50 luteina. Wiec z tego wynika że jest on dwa razy silniejszy niż luteina 100.

Kasiamakaronik, o której masz transfer bo może się akurat spotkamy w invikcie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry