reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kasik cała moc z tobą i Twoimi komóreczkami aby się pięknie zaplodniły i dzieliły:tak:

A aj tlye lat starania za sobą a ciągle wierzę w naturalsa.... głupia:-Dwięc nie przywiozłam greczynki z wakacji. Dziś wredota puka do drzwi:sorry2:Dostałam wiadomość z diagnostyki że badanie jest drugiej generacji więc jadę w poniedziałek. A po wynikach zdecydujemy z M co dalej, ja się nastawiam na adopcję zarodka:sorry2:Bo nie mam siły do kolejnego pełnego podejścia a jak się nie załapię do refundacji leków to już wogóle...

GizaS ja w Gyn czekalam dwa miesiace niecale na zarodki.ale niezgodne grupowo krwi..ani morfologiczne-rodzice blondyni z zielonymi oczami a my ciemne wlosy z brazowymi oczami.. dwa zarodki. 6a chyba i 5b. Ale mi wszystko jedni-bo oboje mamy grupe krwi 0...na te czeka sie bardzo dlugo....

Blue a o ile jest mniejsza szansa na ciąże z zarodkami innej grupy krwi?
Ja mam grupę 0RH+ a mężule ARH+

Ostatnia edycja:
Nie wiem GizaS. Wedlug embriologow-dwoch ktorych pytalam-nie ma to znaczenia w procentach udania sie..bardziej chodzi o to ze niektorzy rodzice nie chca mowic dziecku nigdy o adopcji dlatego zeby sie nie doqiedzialo-chca taka sama grupe krwi.

Mycha spokojnie ceteotide bierze sie od ok 6 dnia stymulacji zeby pęcherzyki za wcześnie nie popękały , twoje jeszxE sa niedojrzałe masz za niski estradiol powinno byc ok 200 na jeden dojrzały :) a który dzien stymulacji masz bo piszes ze 7dc wiec pewnie 6ds? Jak masz tyle pęcherzyków bedzie z czego wybierać :)
Kasik pamiętaj zeby w odpowiednim otworze ci grzebali , tam na dole a nie u góry bo to bedzie wskazywało ze pomyliłam gabinety i weszłas do dentysty :)
A ja leżę na plaży oczywiście w obcy w cieniu , tylko nogi sie opalają :) a nad plazowiczami lata paralotnia z reklamą "gumek" i na dodatek rzuca je na malutkich spadochronch :D a dzieci biegają za tym hahaha

Tak 6 ds, ale mam nadzieję że jest szansa że pęcherzyki dojrzeja a endometrium się powiększy...

Dziewczynki nie lubię tych polubień i podziękowań pod postami więc od jakiegoś czasu w ogóle tego nie wciskam ale Wy wiecie, że jestem Wam wszystkim bardzo wdzięczna za kciuki i miłe słowa. Wierzę, że właśnie Wy szczerze życzycie mi, żeby w końcu się udało :-)Postanowiłam poczekać grzecznie do poniedziałku na telefon od embriologów, jak zadzwonią jutro to będzie znaczyło, że jest źle i chyba zawału dostanę jak zobaczę numer wyświetlający się w telefonie :dry: Tak więc przez 2 dni będę żyła nadzieją, że mam przynajmniej 1 zarodek :tak: oczywiście po cichu liczę na chociaż 2 a szczytem szczęścia byłyby 3 bo najwięcej miałam 2. A gdyby się udało uzyskać chociaż jednego mrozaczka to byłabym w siódmym niebie :tak::-):tak:

Kasik36 no to teraz kciuki za Twoje maleństwa :-)

Ja od ok 15:00 mam w brzuszku naszego kropka, blastus 4AA :-D nigdy takiego jeszcze nie miałam :-D no i dr jest bardzo zadowolony z wyników stymulacji, powiedział, że to najlepszy nasz wynik i oczywiście jest pełen optymizmu hehe ;-) no nic, pozostaje mi dalej ufać doktorkowi i w poniedziałek dowiedzieć się o mrozaczki.

reklama
Do góry