reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Ja jakoś zniosę ale czystą, bez bednych wkladek, typu cytryna i mieta , dziewczyny chyba za wezwanie na mdłości co? Zjadłam tylkomoytanie obiadu , jakoś jak go robiłam miałam większy apetyt na niego a teraz wylądował w kibelku , postanowił mnie opuścić :p

Montana ja bym nie brala przy pierwszym podejsciu bylam przeziebiona i bralam vit c . Nie wiem moze nia mialo to wplywu ale analizuje wszystko jak bylo wtedy i moze cos w tym bylo . Jak nie musiasz unikaj .

reklama
Kurcze to chyba popenilam błąd, bo od ok miesiąca dołączałam wit C do suplementów, brałam nawet w czasie stymylacji, az do punkcji, potem po transferze tez. W sumie do dziś. Ehh zmartwiłam sie :-(

Do góry