reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

No z jednej strony wystraszyłam się ale z drugiej jestem mądrzejsza. Mam nadzieję że będzie dobrze.
Ale jak nie wyjdzie to będę pluła sobie w twarz i zastanawiała się co mogłam zrobić lepiej

reklama
Anuszka a ja leze sobie w domku i od wczoraj mam wymioty dzisiaj troszke lepiej tylko mdli ale wczoraj myslalam ze na kroplowe bede jechac ani pic a tymbardziej jesc. A ogolnie jutro jedziemy juz do Bialegostoku bo w sobote wizyta. Brzuch mniej boli czasami cos zakuje przykurczy ale jestem na zwolnieniu to sie chociaz praca nie stresuje :p

Siedze w kolejce do neurologa z moim nieszczesnym palcem :( Jak ja nie cierpie wizyt lekarskich, ktore nie sa umawiane na konkretne godziny tylko trzeba odstac swoje :mad: ciagle zerkam na telefon czy jest wiadomosc od Gizas. Kciuki zacisniete do czerwonosci :)

Beta poniżej 1. Dr pisał żebym odstawila leki. To koniec walki o biologiczne dziecko. Następny etap to jedna próba adopcji zarodków i ostatecznie adopcja. A wczesniej sesje bioenergoterapii. Po @ jak tylko przyjdzie lecimy na tydzień na wakacje. Jeszcze się nie rozryczalam ale hak zaczne to chyba nie skończę. ...

reklama
Do góry