reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
medalikara piekna betka :)
aniaM ty już bliżej niż dalej więc zapewne przygotowania do powitania maluszków idą pełną parą :)

Kasik przeglądałam twoje statystyki, przecież wysłałaś mi je kiedyś, a ja blondynka zapomniałam :)
dzisiaj zrobiłam bete w innym labo, tzn w moim standarowym gdzie będę porównywać wyniki, wczorajszy był specjalnie robiony dla M na urodzinki w szpitalu, taki stwierdzjacy czy się udało, zatem inne jednostki sa podane na wynikach wiec ciężko mi porównać ze statystykami bo Kasik nie napisałaś jednostek tam...i tu pies pogrzebany , ale za to wyczytałam że niby te moje jednostki to taie same są, zobaczymy w środę jaki przyrost będzie :)
progesteron z 3dpt 6 ng/ml
wczorajsza beta(szpital) 28 mU/ml
8dpt dzisiejsza beta 59,93 mlU/ml PR 19,37 ng/ml (progesteron robiony w tym samym labo)

Genna, jednostki porównuje się 1:1 ale chodzi bardziej o odczynniki jakich używa dane labo. Ja myślę że i tak wzrost jest bardzo dobry i wynik w ogóle też. Tak więc moje serce wciąż rośnie ;-) Sikaczka sobie zrób ;-)

Genna podaj mi maila na priv to prześlę Ci uaktualnione statystyki z jednostkami. Beta jest w każdym labo taka sama, przelicznik 1:1 a progesteron może być ng/ml i nmol/l, 1 ng/ml = 3,18 nmol/l.

reklama
Do góry