reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Magda rozumiem Cie doskonale bo mam teraz ten sam stres. Krwiaki zazwyczaj się wchłaniają prędzej czy później, musimy wierzyć że tak będzie w naszym przypadku i nie zaszkodzą maluchom :tak: A wizytę mam też dopiero za 9 dni i również na 20 ;-) ...

Mam wyniki krwi z soboty...
Beta 33907 czyli kropuś rośnie :D
PRG 213,7 nmol/l (~67,2 ng/ml)
FT4 i TSH w normie
Trochę lżej na sercu ;)

A ja od dzis na zwolnienie poszlam bo mocno zaczal mnie bolrc brzuch. A w pracy szefowa niestety nie przyjela tego zbyr dobrze bo ona uwaza ze ona pol roku temu urodzila i ani jednegi dnia nie byla na wolnym . Tyle ze ona raptem u nas jest dwa razy w tygodniu . I niemozliwe ze mozna sie tak zle czuc ona traci klientow i na przyszly tydziem mam dobrac jeszcze dni . Boze jaka ja jesem na nio dzisiaj zla . :mad:

Ewelina, znam ten ból ;)
Moja szefowa twierdzi że ciąża to nie choroba, ok zgadzam się z tym... ale są sytuacje w których trzeba zostać w domu dla dobra dzidziusia i tego nie potrafi zrozumieć. Nie skumają tego jeśli u nich poszło wszystko gładko... ciąża bez długich starań i powikłań.
Nie denerwuj się dla dobra kropka.

Ewelina sprobuj zrozumiec szefowa. Postawilas ja przed faktem dokonanym bo rozumiem, ze na dzisiaj mialas umowione klientki. Mysle jednak, ze jak klientkom powie, ze to z powodu zagrozenia ciazy to zadna kobieta nie bedzie miala pretensji i zrozumie :)

reklama
Do góry