genna
Fanka BB :)
Kasik ja tez mam ponad 400 , mam nadzieje ze nie będę musiała jechać na tak daleką wycieczkę ty tez NIE !!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie dziewczyny ! Podczytuje Was od niedawna i myśle ze warto dołączyć zeby sie razem wspierać. Jestem 3letnia staraczka, po ciazy biochemicznej w styczniu 2013r, lecze sie w Gamecie Gdynia. Jestem po czterech IUI wiosną 2014 bez skutku, hsg i po nieudanej 1 ivf (z 3 transf) pod koniec 2013/2014. Aktualnie cały czas bez powodu porażek aż do teraz. Jestem po histeroskopii i drugim ivf refundowanego . Po badaniu wycinka endo byc moze mamy przyczynę niepowodzeń a jest nią po zbadaniu wycinka - endometrium non activum. Podobno oznacza to ze nie pomaga ono zagniezdzeniu... Nie słyszałam nigdy o takim problemie. W sobotę 24.05 miałam pobranie komorek. Uzyskaliśmy 8 z czego 3 sie zapłodnily. Niestety żadne nie przetrwały do mrożenia. Mam zwiększona dawkę estrogenów i Luteiny zeby pobudzić endometrium do pracy i liczę na transfer bardzo ładnej komórki 3dniowej ktory miałam 24.05 Bete mam zrobic 06 czerwca czyli jutro. Narazie modlę sie o to zeby moje endo ruszyło i przyjęło nasza dzieciątko. Od 3 dni mam napiecie podbrzusza ale to dla mnie normalne przed @. Słyszałyscie kiedys o takim problemie jak nieaktywne endometrium ?Pozdrawiam !