reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Hejka ja nam taki z allegro za 89 ale jeszcze go nie mierzylam czy pasuje. I mam przejsciowy od litetraxa, dostałam w gratisie jak kupowałam mytraxa.

reklama
Jakby któraś miała w okolicy outlet Cocodrillo i planowała zimowe zakupy to polecam zajrzeć :) do mojego (w Faktory) wczoraj przyjechała dostawa i kurtki zimowe za 60 zl spodnie ocieplane na szelkach takie jak narciarskie 40 zl i kombinezony za 60 zl. Fajne ceny, ja zrobiłam zapasy na mrozy [emoji12]

Jakiej długości macie śpiwory do spacerówki? Szukam takiego, który będzie dobry na długość przynajmniej też na przyszły sezon. A może polecicie coś konkretnego i najlepiej do max 200-250zl.

Nie pamiętam bo bo ten Spiworek mam już 4lata przy 1 córce miałam bo urodziła się na początku stycznia wiec 2zimy w nim przejezdzilysmy i przy drugiej córeczce teraz 2zmime ma już 1.5roku wiec na przyszły rok będzie już za mały :)i tak długo posłużył :)

Ja mam z zeszłego roku Cotton moose, one kształtem przypominają Elodie. Fajny jest a oni mają też takie większe. Combi się nazywają

reklama
Do góry