reklama
Karuzela ja mam tez klopot z imieniem. ... Moja Maja nazwala braciszka Szymon i nie wiem czy jej ulec czy jednak Leon albo Tymon... ja nie kumam skad taki problem. Z Mają nie mialam wątpliwości. ..
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Karuzela - chyba jednak Jakub bardziej do mnie przemawia (choc Kubusi zawsze sporo wokół).
Ale to musi być Wasz wybór [emoji6]
Kylesa - Szymony do harpagany [emoji3], ale przekochane takie.
Leona będziemy miały u Chybry [emoji6]
Tymon bardzo mi się podoba [emoji7]
Ale to musi być Wasz wybór [emoji6]
Kylesa - Szymony do harpagany [emoji3], ale przekochane takie.
Leona będziemy miały u Chybry [emoji6]
Tymon bardzo mi się podoba [emoji7]
aha83
kwietniówka '09
Hejka,
Kilka moich spostrzeżeń :
Majtki wielorazowe hartmana super się sprawdziły, uwaga sprawdźcie i zmierzcie sobie rozmiar majtek jaki macie , bo po porodzie okazuje się często ze dziewczyny mają za małe majtki ( to uwaga od położnej )
Ubranka 56 większość miałam po starszaku i ufff nie dokupilam nic oprócz jednego pajaca, bo Miki ma 59 cm , wiec ostrożnie z tym rozmiarem, lepiej dokupić później aaa rozmiar hm 56 jest jeszcze ok,bo troszkę zawyzony
Podkłady bella bez kleju, tak jak któraś pisała, że zbijaja się, ja nie miałam innych, ale te średnio polecam, po wyjściu ze szpitala chodzę w bawełnianych majtkach i podpaski always, u mnie mało jest krwawienia
W szpitalu gorąco, polecam wziąć więcej niż 2 koszule
Ja używam pampers 1 i są ok, idą jak woda
Kilka moich spostrzeżeń :
Majtki wielorazowe hartmana super się sprawdziły, uwaga sprawdźcie i zmierzcie sobie rozmiar majtek jaki macie , bo po porodzie okazuje się często ze dziewczyny mają za małe majtki ( to uwaga od położnej )
Ubranka 56 większość miałam po starszaku i ufff nie dokupilam nic oprócz jednego pajaca, bo Miki ma 59 cm , wiec ostrożnie z tym rozmiarem, lepiej dokupić później aaa rozmiar hm 56 jest jeszcze ok,bo troszkę zawyzony
Podkłady bella bez kleju, tak jak któraś pisała, że zbijaja się, ja nie miałam innych, ale te średnio polecam, po wyjściu ze szpitala chodzę w bawełnianych majtkach i podpaski always, u mnie mało jest krwawienia
W szpitalu gorąco, polecam wziąć więcej niż 2 koszule
Ja używam pampers 1 i są ok, idą jak woda
Aha ja pisałam o tych Belli podkładach.....porażka one są
Tak samo jak z tym rozm 56 z pierwszą ubrałam może max tydz. Ola urodziła się 57 cm i wszystko za małe. Teraz nie kupowałam przez całą ciążę dopiero po wtorkowej wizycie gin mi mówiła że jest mniejsza więc dokupiłem te małe raptem 5 szy żeby coś było, a tak nie ma co szaleć
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak samo jak z tym rozm 56 z pierwszą ubrałam może max tydz. Ola urodziła się 57 cm i wszystko za małe. Teraz nie kupowałam przez całą ciążę dopiero po wtorkowej wizycie gin mi mówiła że jest mniejsza więc dokupiłem te małe raptem 5 szy żeby coś było, a tak nie ma co szaleć
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama