reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

A mi przyszły niedawno karmniki z Alles, zamawiane ze strony biustanasze.pl. Chyba muszę przystopować trochę, bo mam już 5, a nie wiem ile będę mogła karmić :) Staniki to moje małe zboczenie, uwielbiam :D

reklama
A to ja mam swój pierwszy i stwierdziłam że resztę zamówię po porodzie jak już będę bardziej znała rozmiar :D
W razie czego ze sklepu e-broos.pl zamówiłam w niedziele i już dziś rano było w paczkomacie więc są sprawni.

Lilith, jakbyś mogła go wymacać to byłoby super! Bo ja to i tak doświadczenia nie mam [emoji4]

Kurcze, ja zwlekam z zakupem stanika do ostatniej chwili. Boję się, że po nawale mi urosną i zostanę z za małym stanikiem.. masakra, nie wiem już co robić [emoji6] bierzecie rozmiar większy?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

A to ja mam swój pierwszy i stwierdziłam że resztę zamówię po porodzie jak już będę bardziej znała rozmiar :D
W razie czego ze sklepu e-broos.pl zamówiłam w niedziele i już dziś rano było w paczkomacie więc są sprawni.

Aim a ile masz w biuście i jaki rozmiar wzięłaś?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja stwierdziłam że jeżeli pojawił się cień szansy że urodzę wcześniej to nie chce czekać za długo, tak to bym jeszcze czekała. Wzięłam rozmiar taki jak mam obecnie-w kryzysie jeżeli jeszcze urośnie nagle to mam przedłużenie do stanika to sztucznie w ten sposób zyskam dodatkowy jeden rozmiar miski. A następne już kupię bardziej świadomie. Ale jeden uznałam że wolę mieć. Choć nie odpruwam z niego metek-najwyżej jeżeli nie urodzę wcześniej a cycki mi sporo do porodu i po urosną to sprzedam na olx odzyskując choć część kasy. Taki mam plan :D

Aim a ile masz w biuście i jaki rozmiar wzięłaś?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie odpowiem ci :( kilka miesięcy temu zgubiłam centymetr i po prostu nie wiem :( mierzyłam w weekend na czuja różne rozmiary stacjonarnie Ale że nie było na mnie dobrego to z firmy którą mierzyłam (Ava i Gaia) zamówiłam jeden który na podstawie mierzenia obstawiłam że będzie dobry. No i się udało... Mierzyłam obu firm 70d a zamówiłam 65e -leży dobrze teraz ale jest też trochę tam jeszcze miejsca na nieco większy przyrost.

A propos pieluszek, napisze bo nie wiem, może ktoś też jest jeszcze zielony w temacie.
Dużo osób wybiera Pampers premium care na start. Dowiedziałam się dziś że jakoś czas temu weszły nowe premium care. Opinie w necie są raczej złe na temat tej nowości. "Stare" polecane premium care mają opakowanie jakby całe białe zaś te "nowe" niepolecane mają napis Pampers na zielonym tle.
Informuje bo czytałam że dużo osób wtopiło i jest niezadowolonych z tych nowych, może wam się ta informacja przyda.

Aim też o tym czytałam. Ze ta siateczka przykleja się do pupy i ciężko się ją odrywa, przez co się podraznia. Ja wzięłam jedna mała paczkę 22 sztuki. Zobaczymy jak to się przyjmie u nas.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też mam te nowe wychodzi, 22 sztuki, zobaczymy. Ale pomyślałam że może część dziewczyn jest przed zakupem jeszcze.

Do góry