reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Mam 160 i noszę XS, kupiłam s 4,2 ale u nas będzie jeszcze nosił chustę mąż, wiec z 3,6 mogłoby mu być ciężko. Na piczatek bawełna :)
Nosidlo mamy hybrydowe z bondolino. Ono jest pół nosidlem pół chusta jakby.

reklama
No i łóżeczko w końcu pomalowane i skręcone [emoji7] teraz tylko miejsce odpowiednie muszę znaleźć [emoji6]
1495278617-aaaaaa.jpeg

1495278630-aaaaaa.jpeg

Aim udanych zakupów!

Aha cudne łóżeczko!! [emoji173]

My dziś odebralismy bazę isofix bo dotarła i zamowilismy łóżeczko (kolejne:D) ale tym razem w sklepie. To samo z klupsia ale białe i będziemy malowac. Co powiecie o farbach altaxa do wnętrz do drewna? Uzywalismy jej do drzwi i jest Super, wg internetow jest bezpieczna do łóżeczek. Ktoś coś słyszał o niej żeby nie była ok??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś do Ikea jadę pokupowac takie wiszące szafki do naszej dużej szafy bo niestety nie mamy miejsca na dodatkowy mebel żeby był na ciuszki małej

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova ja malowałam jakąś farbą tikkurila do drewna, ale ogólnie kiepsko z kryciem, bo ono było ciemne , taki mega ciemny brąz, prawie czarny... więc nie wiem , czy to kwestia farby , u Ciebie z białego na ciemny powinno być lepiej :)

Powodzenia Aim! Podziwiam ze w taka pogodę masz siłę na bieganie po sklepach.
Aha pięknie się prezentuje i łóżeczko i dodatki :-)

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no, deszcz zły, słońce złe, jakbym czekała na określoną pogodę to bym już na bank nie zdążyła :p kupiłam prawie wszystko co chciałam. Zostały mi kosmetyki ale to też na raz kupię i higieniczne rzeczy dla mnie bo to jednak ceny były podwojone względem internetu w sklepie także nie kupiłam tam :)

aha83 no z altaxa jest odcień który by mi pasował, nie taki ciemny własnie:))

aim czyli generalnie zakupy udane?

Dziewczyny, które mają kołyski, małe łóżeczka 90x40 , kupowalyscie juz może prześcieradelka, może macie jakiś link, coś polecicie ? [emoji6]

reklama
Biedronka - gazetka z legginsami.
Ktoras leginsy trafila? W moim miescie w wielkopolsce nie ma, bylam w kolobrzegu i dzwizynie i tez nie dostali. Tylko koszule i pizamy. Gdzies dotarly leginsy? Warto szukac?? :)

Do góry