reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Uważajcie ze smykiem, ja juz pare razy u nich zamawiałam i niestety zawsze byłam zawiedziona. Ostatnio zamówiłam huśtawkę hybrydowa bright stars i taki leżaczek 3w1 tiny love. Przysłali mi fotelik do karmienia chicco[emoji15]Po rozpatrzeniu 14dniowej reklamacji oznajmili ze towaru nie maja na stanie i nie będą mieli (na stronie widnieje jako dostępny w magazynie) i po 1 miesiącu z wielka łaską oddali mi kasę[emoji35]
Zamówiłam te rzeczy z Empiku i po 2 dniach miałam.
Teraz te aspiratory ZOLI są teraz na promocji w Empiku za 180,99. Wkleiłabym linka, ale nie czaje jak to się robi z telefonu. Musza chwile pomyśleć [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie sporo rzeczy dla maluszka kupiłam w empik.com co jakiś czas mają jakieś promocje i np rzeczy motherhood bywają tańsze niż na allegro, jedynie z kocyka babyono z minky jestem niezadowolona, bo jest ciężki i jakiś taki mega nieprzyjemnie sztuczny.

Morela jakiej firmy ten muslinowy kocyk , tez taki dka swojego Mikołaja chciałbym kupić, super pasuje do smoczka [emoji6]

3jgxhqvkn04csc4c.png
Allegro użytkownik asplaneta_pl
1489579165-aaaaaa.png

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Nika ja nie kupuje szumisia, ja z kolei slyszalam ze trudno odzwyczaic od tego dziecko. Nie wiem nie znam sie ale na pewno nie kupie, zawsze moge cos puscic przez tel w radiu:)

Wspaniale zakupy zrobilyscie!:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja napewno kupie szumisia, jak moja kuzynka urodziła to kupiła takie cos dla córki, jak to zobaczyłam to zalowalam, ze jak ja rodziłam to ich nie było. Jestem jak najbardziej za wszelkimi rzeczami ułatwiającymi życie przy niemowlaku, w szczegolnosci tym co go uspokaja.

Morela dzieki za link ten kocyk to moje must have!

Szumisia byc moze kupie ale przed porodem raczej nie.Jas byl spokojnym egzemplarzem zobaczymy jak z Jagoda ale mam go na uwadze.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Morela i ja jestem pod wrażeniem kocyczka, śliczny!! Od razu uwagena niego zwróciłam :)

Smoczki mam te same, ale wersje retro dla dziewczynki. Do tego jeszcze inne bo różnie bywa.

Z szumisiem to u nas nie będzie tak, że on jest cały czas.
Przy synu używaliśmy szumów tylko gdy była silna potrzeba. Wtedy też był pakowany w woombie, inaczej zwykły otulacz plus do dziś ukochany pink co gra przez 5 min kołysanki przy których zasypial. Gdy miał problem ze spaniem, uspokojeniem się, zaśnięciem i tak sporszy, dopiero używane były szumy. Nie wyobrażam sobie by się to też wlaczalo nocą bo się przebudzi i plaknie.
Jestem zwolenniczką nauki samodzielnego zasypiania ale to się mega w krytycznych sytuacjach nadaje, nie trzeba oddawać tableta czy telefonu.

Do góry