reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Kasiulka dziękuję.

Tak, zamiast pieluchy. W środku mają ceratke to na nas nie przemaka.
Kupiłam noweczki, 3 sztuki taniej niż 1 zwykła tetre. Flanelki robie sama.

To na ramię się kładzie hihi.
U mnie obowiązkowo duxo tetry a te akurat na wyjścia bo nie przemakaja. Moi z problemami i zawsze zarzygana byłam :)

reklama
haha ja byłam lepsza, wpisałam burpy w googlach:

Załączniki

• 1.PNG
    1.PNG
    89,9 KB · Wyświetleń: 91
Megan nie mam pojęcia.
I trzeba brać pod uwagę, że to taka mona trochę fanaberia. Zastępstwo za tetre czy flanele. Ale podobają mi się baardzo, ładne wychodne i maja w środku ta ceratke. Moje dzieci były refluksowe plus alergie i jestem pewna, że się przydadzą. Cena była cudna.

Aaa na bank są w sprzedaży w tkmaxx a to jest w pl. I też były na wyprzedaży ostatnik w zielonych kolorach.

Smiesz te skojazenia, uśmiałam się :)

Megan nie mam pojęcia.
I trzeba brać pod uwagę, że to taka mona trochę fanaberia. Zastępstwo za tetre czy flanele. Ale podobają mi się baardzo, ładne wychodne i maja w środku ta ceratke. Moje dzieci były refluksowe plus alergie i jestem pewna, że się przydadzą. Cena była cudna.

Aaa na bank są w sprzedaży w tkmaxx a to jest w pl. I też były na wyprzedaży ostatnik w zielonych kolorach.

Smiesz te skojazenia, uśmiałam się :)
Moze sie przejade w tym tygodniu do galerii gdzie jest tkmax, bo powiem ci że bardzo mi sie podobaja :D wlasnie na wyjscia gdzies idealne[emoji14]tymbardziej ze to bedzie lato , wiec wyjscia bedą częste :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith, córeczka nawet żygać będzie z klasą :) Nie wiedziałam nawet o istnieniu czegoś takiego, człowiek jednak uczy się całe życie :)

reklama
Do góry