reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

My się nie chrzcimy, więc nie kupujemy ubranka, ale za to za 1,5 miesiąca mamy wesele. Idziemy z młodym, więc też będę szukać jakiegoś eleganckiego wdzianka. Ale to z parę dni przed kupię, żeby nie kombinować za bardzo z rozmiarami. Chyba kupię tego bodziaka z h&m z muszką i do tego dresy czarne albo półśpiochy. Ale muszę to przemyśleć jeszcze [emoji6]

Ja kupuje te rossmanowskie właśnie ze względu na skład. Też polecam blog srokao, cokolwiek mam kupić, najpierw tam sprawdzam czy warto [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja na wesele idę w ten weekend. Nic takiegobmu nie kupuję bo mój jak ma spać to na szczęście śpi. Ale jak wg mnie będzie za głośno i za późno to zawioze go do Tesciowej

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Eee chyba nie. Pierwsze słyszę o czymś takim.. aż poszukam z ciekawości. Będziemy mieć pokój i młody będzie sobie tam spał, bierzemy kamerkę. Tzn trochę z nami posiedzi, ale tak to będzie spał. [emoji4]

Z ciekawości pytam bo byłam na weselu w kwietniu i był tam taki maluszek który jeszcze nie siedział, leżał w gondoli - jak puścili pierwsze sto lat w głośnikach to akurat stałam blisko wozka, biedny się tak okropnie wystraszył że miał bezdech chyba, zrobił się purpurowy, rozdziawil usta i robił się siny:/ szturchnelam tatę jego i pokazałam mu wózek to wybiegł z nim z sali. A potem do konca imprezy (tzn do konca jego pobytu) był właśnie w takich słuchawkach. Pierwszy raz coś takiego widziałam ale z drugiej strony nie widziałam na weselach takiego maluszka.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj okropne!! Biedny maluch.
U nas mają być dwie sale, jedna ze stołami i jedna do tańczenia, połączone korytarzem, ale właśnie ma być oddzielone żeby się dało rozmawiać. Więc mam nadzieję że trochę posiedzi z nami, a potem pójdzie spać. Ale może na wszelki wypadek się rozejrze za takimi słuchawkami..

Na moim weselu były dwa maluchy jeden mial 2 miesiące a drugi 4. Młodsza była do 3 a starszą o 11 rodzice odwiezli do babci. Tyle że była oddzielna sala do tańca a oddzielna ze stolami.
Dziś wpakowalam Grzesia w dresik od cioci z rozmiarem 12M. Moje dziecie ma więcej jak 70 cm na pewno. Na przewijaku się mieści tylko dlatego że ma nóżki podgiete. Jestem w ciężkim szoku.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

A możecie polecić jakiś kojec dla dziecka w rozsądnej cenie i aby mata edukacyjna się zmieściła

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bab może łozeczko turystyczne? My dostaniemy od koleżanki jak będzie potrzebne
1505390417-aaaaaa.jpeg

Jej synek już umie się wydostać to złożyli do piwnicy.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry