reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
Tych broń Boże nie kupujcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8.jpg

Cyprysiowa moim zdaniem kółka to podstawa. Nie wiem jak Cypryś, ale Ingusia nie znosi zostawać sama i muszę ją brać nawet do łazienki jak biorę prysznic i dlatego wg mnie kólka to rzecz NIEZBĘDNA. Również zastanawiałam się nad krzesełkiem ze stolikiem i doszłam do wniosku, że to krzesełko ma przecież regulowaną wysokość i będę mogła Małą przysunąć do każdego stołu i tam będzie mogła sobie rysować itp. Inna sprawa, że np w Ikei są bardzo fajne komplety krzesełek+stolików i chyba właśnie takie będę chciała kupić później Ingusi. Nie podobają mi się te plastikowe krzesełka, z kt. można zrobić stolik i krzesełko.

Mnie też się kółka przydaja a te drewniane krzesełka naprawde - nie polecam kumpela mi mówiła że strasznie są nie przemyslane albo dziecko dołem albo górą wyłazi i w ogóle odradzała nam strasznie to dlatego kupilismy to na kółkach i nie rozkładane

takie drewniane mamy pozyczone od Adriana siostry do czasu az sobie nie kupimy albo Amelka nie zacznie siedziec.Lipa straszna te krzeselka,nawet pasow nie maja zeby przypiac

mamaCyprysia pisze:
takie drewniane mamy pozyczone od Adriana siostry do czasu az sobie nie kupimy albo Amelka nie zacznie siedziec.Lipa straszna te krzeselka,nawet pasow nie maja zeby przypiac

no własnie o to mi chodzi

nie wiem jak oni to zrobili ale dostałam dzisiaj Zebuloo :) chyba musieli wcześniej wysłać (kurczę nie popatrzyłam mna kopercie na stempel z poczty jaka tam data była) no nieważne, najważmniejsze że Kuba się już zdążył z nim zaprzyjaźnić.... a i chustę też już dostałam..jutro wypróbujemy :)

Ja używam od początku Pampersów. Teraz mam już 4+ i właśnie trafiła mi się paczka z tymi fajnymi zapięciami....pierwszy raz, i faktycznie są super, nie ma szans żeby gniotły dzidziolka w brzuszek :)

Kamila my kupiliśmy krzesełko razem ze stolikiem i jesteśmy zadowoleni ale właśnie jest ten jeden wielki minus że nie ma kółek i musze szurać po podłodze jak chce gdzieś przemieścić siedzącego w nim Kacperka ::)

No my używamy tych bordowych i można je kupić tylko w Rossmannnie :)

reklama
Do góry