reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

kupilam w koncu bordowe rossmany, rzeczywiscie fajne, ale cos Wam powiem dla mnie najlepsze Happy, ja nie wiem, Stas ma takie dupsko, ze ciezko mu dopasowac pieluchy, tylko Happy sie trzymaja a reszta w rozmiarze 4+ jest za mala ::)

reklama
Ana moja ciocia ma coreczke taka porzadnie wyldajaca no i ona tez bella happy tylko uzywala bo tylko te sie tak strasznie w nogi te gumki nie wbijaly

A iIngusia jak modelka!!!Swetnie wyglada!

Ingusia taka slodka w tym stroju,duzia dziewuszka juz :)
A moj wózio bedzie w poniedzialek albo wtorek-juz nie moge sie doczekac
Paula zgadlas!!Wlasnie to krzeselko :D :p

Kurcze a ja nieznosze happy non stop przeciekały chociaż faktycznie super sie je zakładało tylko Maja mokra była cały czas :p

My uzywamy hugisow lub biedronkowych dada :) Jak nie chce nam sie isc do biedronki to kupujemy hugisy.
Jak dobrze ze biedronka jest tak blisko-bzdura!!!!!!!!!!
musze sprobowac teraz tych z rosmana jak tak chwalicie.Ile one kosztuja ???

cyprysiowa spróbuj bo sa super - dla mnie lepsze niż pampers

Kosztuję 32,99 lub 28,99 w promocji duża paka a mała 17,99 lub wpromocji 15,99 a jaki rozmiar to ci napisze ile jest szt

No tak czytam i czytam - i juz sie nie mogę doczekać az sie Huggisy skończą - też zamierzam wypróbować Rossmanowskie

reklama
Powtórzę się ale Ingusia wygląda prześlicznie :laugh: no a właśnie Natalio będziesz zakładała jej pod ten kostium pieluszkę???

My używamy Dada tych od 7-18kg albo rossmanowskich :) a Happy jak dla nas są tez ok i nigdy nam nie przeciekały :)

Do góry