reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

no powiem Wam ze krzeselk lepiej sie prezentujwe niz na zdjeciu! i kolor ma sympatyczny.Choc nie uktywam ze bym wolala taki we wzoreczki jakies.No ale moze byc .Poza tym ok.A Hania lubi w nim siedziec!Jak ustawie kamere internetowa to Wam pokaze zdjecie,bo cos nieostro widac,a jak chcial poprawic to zepsulam jeszcze bardziej.Poprubuje.MOze mi sie uda:)

reklama
i jeszcze co do mezow dzwoniacych ze sklepu to ostatnio stal taki jeden nad pieluchami w biedronce no i mowi ze nie ma w zielonym opakowaniu zadnych pieluch i mowi jej jakie pieluchy widzi a ona mowi mu pewnie ze musza byc w zielonym opakowaniu a on mowi ze nie ma.No i faktycznie nie bylo bo ja sama chcialam takie kupic.No al eglupio mi bylo mu powiedziec ze nie ma naprawde,zeby powiedzial swojej zonie czy komus,ze podsluchuje ;D

Słuchajcie, dzisiaj dostałam ten kostiumik i jestem niewyobrażalnie przeszczęśliwa i zachwycona swoim zakupem!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: Kostiumik jest o niebo piękniejszy niż na zdjęciu i jest właściwie w ogóle nie używany, nówka sztuka! Umieram z zachwytu! Jak chłopaki zobaczą Ingusię w tym kostiumiku to się potopią!!!! ;D ;D ;D Po prostu BOMBA! Jakbym wiedziała, że on taki śliczny to bym za niego nawet 2 razy tyle mogła dać! ;)

my.php
[/URL][/img]

Karina - tak na teraz właśnie. :) A fotki wstawię musowo, chyba nie wytrzymam z tego szczęścia i jej zrobię zdjęcie "na sucho". :laugh: :laugh: :laugh:

Magdus fajne krzesełko :) mąż spisał sie na medal :)

Natalio już wcześniej pisałam że śliniaczek rzeczywiście taki sobie i że lepszy byłby chyba foliowy, ale teraz to w sumie jestem z niego zadowolona, ładnie sie spiera i nie zafarbował mi bo ja piore tylko w zimnej wodzie z płynem no i Kacperek w nim fajnie wygląda :)

a co do stroju to ubieraj szybko Ingusie i pokazuj nam jak wygląda :)

reklama
Paula a wiesz ze tak!!! Nawet chcialam o tym napisac ale jakos zapomnialam i mnie wyczailas hehe,A co nie fajne gratisy ??? Nawet dzis ogladalam krzeselka bo tez chcialam kupic i bylo jednoo tez z szescioma gratisami,zgadnij na ktore sie zdecyduje. :D

Do góry