reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

bartys mnie spodobalo sie to krzeselko jak je pierwszy raz zobaczylam, ale komu nie pokazuje, to mowi, ze wymodzone i tak naprawde ''brzydkie'' :p ze w ogole nie jest zgrabne ::)

Ola bujawka rewelacja ! Ada uwielbia ! kosztowala jedyne 25 zl, chyba w kazdym wiekszym markecie mozna cos takiego znalezc i tylko wystarcza haki w futrynie i mozesz ja nosic ze soba do mieszkan :laugh: my planujemy wbic jeszcze haki do drzewa na dzialce nad jeziorem :)

ale niezli Ci faceci i moj tez zawsze dzwoni jak nie wie, ale te kartki dobre sa :laugh: :laugh:

reklama
Magdus - no męża masz niesamowitego
3.gif

A ja zaszalałam i kupiłam pieska Zebuloo i czekam na niego już od zeszłego tygodnia, a wczoraj postanowiłam kupić w końcu chustę bebelulu hamalu (chyba taką ma właśnie pamciaw)..... tylko kurka nigdzie nie było pomarańczowej krateczki więc wzięłam zieloną zobaczymy czy nie będzie walić po oczach  
29.gif

mamy krzeselko lalalaalalalala.Koloru na tej stronie nie ma.Pawel kupil rozowy.nie takie jaskrawe jak tamte kolory,nawet niezle tylk o nie moge rozpakowac bo w folii jest.A Hania spi.Jak nigdy.Chyba zaraz ja obudze ;D

Magdus bardzo fajne krzesełko :)

Joeey no wszystko jest kwestią gustu, a to krzesełko faktycznie ma trochę kosmiczny kształt, no i na pewno nie jest tak zgrabne jak to Ady na przykład, ale to przez to , że jest dość duże ze względu na tą możliwośc tworzenia stolika i krzesełka ::) Uff, niestety nie ma zbyt dużego wyboru w krzesełkach, z których można tworzyć potem stoliczek i krzesełko :( Tylko to nad którym się zastanawiamy no i to, które ma Paula.

Magdus fajne jest to krzeselko ! i juz je masz, a ja wciaz czekam na swoje, chyba wysle im maila ::)
bartys a pewnie, ze rzecz gustu ;D

ana30 pisze:
Magdus no moj tez w ten desen - ma identyko uwagi na kartce zakupowej  ;D, a jak pomimo tego ma watpliwosci to robi zdjecie komorka z zapytaniem czy to to  ;D
:laugh: :laugh: :laugh: Dobre!!!

Magduś Twój mąż to też niezły aparat, chociaż an ostatnich zakupach nieźle się spisał. :laugh:

reklama
Do góry