reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Pawel dzis jedzie do radomia i zlecilam mu kupienie krzeselka takie jak ma Asia sorbkowa i Natalia!Wytlumaczylam mu jak to ma wszystko wygladac,a jak jakies inne bedzie to ma nie kupowac,wtedy bede musiala sama zobaczyc.Jak kiedys mu kazalam zamowic pieluchy huggies superflex to mu napisalam na kartce łącznie z takimi uwagami"jakby ci wcislkal rozowe to nie bierz tylko te zielone opakowanie ma byc."No i on ciemna masa dal mu ta kartke .Mial facet ubaw :D :D

reklama
Magdus ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D miezły twój Paweł jest!!!!! no ale po moim też bym sie tego mogła spodziewać.....
nastepnym razem jak go na zakupy będziesz wysyłaś to nic mu nie tłumacz tylko napisz długi list do pana/pani sprzedawcy.... ;) ;D

Magdus no moj tez w ten desen - ma identyko uwagi na kartce zakupowej ;D, a jak pomimo tego ma watpliwosci to robi zdjecie komorka z zapytaniem czy to to ;D

Bartyś mnie sie podoba bardzo ja takie właśnie chciałam kupić ale jedna dziewczyna powiedziała że ma płytkie siedzisko , ale w sumie to nie wiem mnie sie podoba w każdym razie bardzo

magdus23 pisze:
Jak kiedys mu kazalam zamowic pieluchy huggies superflex to mu napisalam na kartce łącznie z takimi uwagami"jakby ci wcislkal rozowe to nie bierz tylko te zielone opakowanie ma byc."No i on ciemna masa dal mu ta kartke .Mial facet ubaw :D :D
Magdus no niesamowity ten Twój mąż ale sie uśmiałam ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ana Twój mąż też jest niezły a jaki pomysłowy ;) ;D ;D ;D

Bartyś fajne to krzesełko ale my wybraliśmy inne bo bardziej mi sie podobało też ze stolikiem :)

Ana , Magduś - no fajni ci wasi męzowie, nic tylko ich na zakupy wysyłać ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

......no tak to z tymi mężami a swoją drogą zawsze mam polewkę na zakupach na dziale dziecięcym bo ZAWSZE jest tam jakiś tatuś na zakupach i Zawsze gada przez telefon opisując to albo jakies pieluchy albo kaszki albo zupki bo takie zakupy są dla nich ZAWSZE za trudnym zadaniem! ;) ;D

reklama
Anetko krzesełko bbbbbardzo fajne jeden z moich faworytów.....gdyby tylko miało kółeczka było by idealne

Do góry