reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Jooey te dwa krzesełka są do siebie bardzo podobne :) Ale widzę, że zdecydowałaś się na to drugie :) Generalnie bardzo mi się podoba i fajna jest ta wielostopniowa regulacja wszystkiego :)  Sama bym już chętnie zakupiła takie Kamilkowi, ale my jesli zdecydujemy się na plastikowe, to chyba tylko na takie, które może potem stać się stolikiem i krzesełkiem  ::) ( ze względu na kaske :( )
Aha, mnie też już trochę męczy karmienie Kamilka na leżaczku, a jest to uciążliwe też dla babć, którym nie jest wygodnie siadać na podłodze do karmienia ::)

reklama
ja tze ciagle na etapie poszukiwanie lekkiej sportowki, podoba mi sie Coneco Polo (taki jak Beata kupila) ale skubana droga troche. Skora mi cierpnie jak ja bede na spacery w przyszlym roku wychodzic - z dwoma wozkami???

Ana, moja znajoma tak miala, ze jedno dziecko dobrze nie chodzilo, a drugie sie narodzilo. Kupila wozek dla blizniat, taka spacerowke, w ktorej dziecko siedzi jedno za drugim. To mniejsze duzo spalo to wkladala do tylu, a to starsze podziwialo swiat siedzac z przodu. Wydaje mi sie, ze to tez mogloby byc rozwiazanie dla Ciebie.

Pozdrawiam,
Agnieszka

Ana czemu z dwoma? gdzieś czytałam że jaks laska miała podobny problem i doradzili jej wózek bliźniaczy dwufunkcyjny, gdzie da się na jednym miejscu zrobić spacerówkę a na drugim gondolę niezależnie i problem z głowy, bo jak inaczej z dwoma takimi maluchami sobie poradzić na spacerze?!

Ana - teraz nie ma juz problemu z 2 wozkami. Widzialyscie te wozki?
"Rok po roku" ABC
rokporokuABC.jpg

urban_jungle2.jpg

Istnieje tez takie rozwiazanie: ŁĄCZENIE 2 WÓZKÓW
wozkizlaczone.jpg

reklama
fajne, ale juz widze jak wychodze na spacer - najpier targam wozek, potem z 3 pietra jednego dzieciaka, potem drugiego i klamoty, potem sie targamy spowrotem ::) ;D no, ale nie ma wyjscia. Zreszta, uwuerze jak wroce od lekarza

Do góry