reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
a ja zamówiłam tą pościel co wczoraj linka wstawiłam :-) z kolei wkurza mnie że nie przyszły jeszcze koszule z tej stronki co olga zamawiałaś przelew zrobiła w tamtym tygodniu we wtorek a paczki nie widać :eek:

jakie koszule do szpitala macie? te typowo do karmienia nie bardzo mi podchodza, :eek:
z kolei wydawac duzo na koszule nie chce, bo w domu nie skorzystam, nie znosze koszul. Chyba jakas jedna rezerwowa wezme i moze pizamke albo leginsy i jakas rozpinana bluzke..musze pokombinowac. bede po cc, wiec wietrzyc sie nie musze :)

ja zarezerwowalam kolyske:) jutro jade ogladac i mam nadzieje odebrac :)
zrobilam tez zamowienie w aptece
pojechalam tez zamowic wozek, a tu niespodzianka, ta tapicerka ktora wybralam jest niedostepna, moze bedzie za miesiac. Wrocilam z niczym, miesiac sie wstrzymac moge(mam nadzieje) ale jak sie okaze , ze jej nie sprowadza?? to sa dylematy;-)

a ja zamówiłam tą pościel co wczoraj linka wstawiłam :-) z kolei wkurza mnie że nie przyszły jeszcze koszule z tej stronki co olga zamawiałaś przelew zrobiła w tamtym tygodniu we wtorek a paczki nie widać :eek:

napisz do nich, ja w rezultacie czekałam na koszulę 2 tygodnie, bo najpierw nie zaksięgowali mojej wpłaty, a potem wysłali mi zły rozmiar i musiałam odsyłać, czekać na dobrą... ale sama koszula jest bardzo fajna.

Jadę dziś do Ikei, chcę kupić komodę pod przewijak (chyba stanie na STUVA) i chyba kupię u nich wanienkę, bo jest tania i zgrabna. Stelaża do wanienki nie będę kupować raczej, bo postawię ją najwyżej na komodzie czy na jakimś stole. Nie mam miejsca w domu na te wszystkie gadżety. Kupimy też tam chyba fotel, który jest koszmarnie brzydki, ale jako jedyny się mieści w pokoju i się rozkłada.. Cóż, czego się nie robi dla dziecka :/ LYCKSELE HÅVET Fotel rozkładany - Henån czarny - IKEA

Do wanienki z Ikei jest chyba problem właśnie ze znalezieniem stojaka.

Tez mieliśmy ją wziąć, ale ostatecznie kupiliśmy w supermarkecie, kosztowała tyle samo, ale wydaje mi się zgrabniejsza. A najzabawniejsze, że u nas za stojak będzie robił chyba kosz na brudną bieliznę z Ikei, wysokość pasuje idealnie i wanienka stoi zupełnie stabilnie :-p

Ja mam stojak pod wanienkę taki uniwersalny niby, pożyczony. Przy starszej córce używaliśmy go 3 miesiace bo tak chlapala ze zaczelismy kapać w wannie. Ale powiem ze wygodnie z tym bardzo.

reklama
Kupiliśmy tę ikeową w końcu. Będziemy ją stawiać na tej komodzie / przewijaku, bo tam jest bardzo duży blat (oglądaliśmy dziś w sklepie) i powinno być ok. W sobotę mają przywieźć meble, może w niedzielę nam się uda wszystko poskręcać i pokoik będzie prawie zrobiony (bez dekoracji, ale to zostawiam już na ostatnią chwilę, bo to nie jest kluczowe).

Do góry