reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
Smile ja miałam dokładnie taką samą komódkę z Marcelem i się sprawdziła :-) my używaliśmy jej 2 lata, ale jako przewijaka. Kąpaliśmy małego jakieś pół roku, bo mamy dużą wanne i ja razem z nim chciałam się pluskać ;-)
Ta widzę, ma większą wanienkę i naprawdę jest śliczna... ładniejsza niż w rzeczywistości ;-)

W niedzielę może ją moje chłopaki złożą... :tak:

Kari świetne zakupy a wózeczek śliczny!

smile mi się też wydaje, że dziecko nie będzie ci siedzieć rok w wanience - my używaliśmy takiego krzesełka kąpielowego na przyssawki do wanny, ale serdecznie nie polecam, ani to umyć dziecko, ani się nie pobawi jak mu zabawki odpływają
szybko kupiliśmy matę krokodyla z ikea do wanny i młody zadowolony - nie ślizga się, a może się swobodnie bawić, no i ja mogłam wtedy spokojnie z nim się popluskać

Anilek77 Brat odebrał mi ciuszki i tak:
Sukienka jest bardzo fajna, z cienkiej bawełny i na pewno posłuży jeszcze po ciąży bo to taka sukienka- bombka :)
Najbardziej podoba mi się koszula nocna z szlafroczkiem, jest z fajnej bawełny i ładnie wygląda :)
Majteczki też są ok, tylko tamte koszule do karmienia z żyrafami są takie sobie, bo z takiej marnej jakości bawełny.
Ale ogólnie sklepik polecam :)

moniabed: dzięki za info. Na sukienkę się napaliłam na wielkanoc, koszulki mi się spodobały, ale jak mówisz, ze jakość nie powala... Hmmmmmm... za to cena przystępna.

reklama
Aśka my mamy podobny kolor w sypialni, gdzie będzie łóżeczko dziecka obok naszego łóżka, jesteśmy zadowoleni z farby i kolorku, tj. 12-miodowy
DSC02145.jpg

Do góry