Ariena ja nie lubie jak zamiast gondoli jest wkładka taka. Poza tym to jest taki z tych "niskich" więc osoby jak ja, tj. 174cm musiałyby się schylać, żeby zajrzeć do dziecka. Najlepiej zobacz coś w tym stylu na żywo.
reklama
Ariena poczytaj WOZEK ADBOR
Jaki masz budżet na wózek? Można za 300-500zł kupić nowy.
Sama zobacz:
wozek-3-gratisy-100zl-100-polska
wozek-gleboki-lekki-10-kolorow
wozek-magnum
Jaki masz budżet na wózek? Można za 300-500zł kupić nowy.
Sama zobacz:
wozek-3-gratisy-100zl-100-polska
wozek-gleboki-lekki-10-kolorow
wozek-magnum
Ostatnia edycja:
ariena87
Fanka BB :)
Faktycznie - nówki za niewielką cenę.
Ile bym mogła przeznaczyć... no im mniej tym lepiej. Fakt ten wózek z linka jest zadbany, ale jeśli mam się do niego schylać... a obydwoje trochę mamy cm. to nie wiem czy go chcę... :/
Mi się podobają merc Q7, solarisy (B) coś tego pokroju
I jeszcze takie np: Wózek wielofunkcyjny SOLAM 3w1 Super cena Zobacz (3002488939) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wózek 3w1 Carlo Lux SEKA Alu 11kg 19KOLORÓW+gratis (3012569760) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a tu znalezione używki
WÓZEK ROAN MARITA3W1 FOTELIK+TORBA GRATISY IDEALNY (3016751071) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wózek BEBETTO VULCANO 3W1 (3002273559) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Na nowy wózek jestem w stanie "wydziergać" do 1500zł z fotelikiem. A na używkę... zależy na co.
Mam łóżeczko z materacem za 55 zł, może i z wózkiem będzie fart
Ile bym mogła przeznaczyć... no im mniej tym lepiej. Fakt ten wózek z linka jest zadbany, ale jeśli mam się do niego schylać... a obydwoje trochę mamy cm. to nie wiem czy go chcę... :/
Mi się podobają merc Q7, solarisy (B) coś tego pokroju
I jeszcze takie np: Wózek wielofunkcyjny SOLAM 3w1 Super cena Zobacz (3002488939) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wózek 3w1 Carlo Lux SEKA Alu 11kg 19KOLORÓW+gratis (3012569760) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a tu znalezione używki
WÓZEK ROAN MARITA3W1 FOTELIK+TORBA GRATISY IDEALNY (3016751071) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wózek BEBETTO VULCANO 3W1 (3002273559) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Na nowy wózek jestem w stanie "wydziergać" do 1500zł z fotelikiem. A na używkę... zależy na co.
Mam łóżeczko z materacem za 55 zł, może i z wózkiem będzie fart
ariena87
ariena moja mama przy siostrze miała taki wózek i sobie bardzo chwaliła
Adbor?
ariena87
JA bym wzięła taki jak mi się podoba. Wózek to rzecz której będziesz nawet 3 lata używała. Więc dobrze by było jakby po pół roku się nie rozleciał.
Ten Roan jest fajny
Tylko jak trafić w ten ulubiony i nierozlatujący się? Za wyznacznik jakości nie uważam ceny, tylko... no właśnie, co... ? Zwariować można...
Aśka1987
Jak już jesteśmy przy wóżkach czy któraś z Was używała wózka, który nie ma skętnych kół ?
reklama
Podziel się: