reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Ja kupuje u mnie w sklepie dla dzieci:) Jest mniejsza cena niż w necie! Ja się wymiarami nie martwie bo mieszkam w domku jednorodzinnym a do autka wejdzie spokojnie jak sie zlozy! Jak dla mnie to boski wózio! A Tobie jakie kolorki sie podobaja?? tyle ich jest ze trudno wybrac..

o :-D
to też mój typ.
pojeździłam po sklepie 4 Riderem i mi się podoba - upewniłam się, że to jest to.
pojeździłam też Urban Rideram ... a raczej starałam się pojeździć i mi się nie specjalnie udawało.
też chyba pójdziemy w zestaw.
kolorek jakiś pewnie coś granatowego, bo ma być chłopięcy.

Ja lubię kolory eko, moja kumpela miała brązowy i jest to bardzo fajny czekoladowy (na zdjęciach w necie nie wygląda). Więc pewnie będę celować w któryś z brązowych.

ANIA FALKO Twój wózeczek też bardzo nam się podoba ale jego cena już mniej! Widziałam na żywo i jest super! MELULU czekoladowy no widzisz nawet o takim nie pomyślałam..;))Granat też mi sie podoba.. na pewno bym brała gdyby był chłopak... AGA ja tez nie umiałam tym urban riderem jezdzic hehe blokował sie cały czas... a 4 Rider jest super w miejscu mozna zawrocic!A któraś z was kupuje przez internet?? bo ja się jeszcze zastanawiam.. bo chciałąbym z tej nowej kolekcji ale nie wiem czy u mnie w sklepie takie mają.. chodzi mi o ten czerwony Team red. Bo spaerowke chce taka z zasuwakami jest świetna...Aha i czy kupujecie cały komplet w jednym kolorze?? Bo ja własnie chce w różnych;)) I jaki fotelik??? Bo ja tego na płasko nie kupuje bo za duży i ciężki zresztą bede miała gondolke:)

Ania - wózek śliczny :tak: ja niby mam ten wózek od kuzynki, ale jak patrzę na te Wasze to aż coś mnie od środka ściska - czasem żałuję, że sama nie mogłam sobie kupić - chociaż to zawsze jakieś odciążenie finansowe - za to na spacerówkę nie będziemy oszczędzać :tak:

reklama
mamjakty pewnie że dobrze że miałaś od kogo dostać w spadku wózek..bo teraz te ceny są niesamowite, a za to możesz zainwestować w coś innego...:tak:
Ja z G też zbieraliśmy na wózek ale mój Tata stwierdził ze kupi wózek wnuczce/wnuczkowi więc tez nas porządnie odciąży finansowo :-)
Na razie go nie kupuję, mężuś wie który więc w razie czego polecą z dziadkiem kupować :tak:

Do góry