reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Śliczne te półśpoichy !! musze dla małej też takie kupić bo mam tylko jedną sztukę ale takich większych! A wczoraj pojechałam z mama do takiego sklepiku po kombinezon ale nie było ale mamcia zafundowała naszej laurusi wanienkę żółta ze stojakiem:))i okrycia kąpielowe, alez sie cieszę jest piękna!!

reklama
A propos wanienki: jak myślicie, czy z taką wanną w łazience dam radę wymyśleć jakąś metodę na używanie wanienki? Nie chcę wkładać wanienki do wanny, żeby sobie kręgosłupa nie zamęczyć, ale czy dałoby się jakoś stawiać ją na takiej wannie? Niestety, w łazience nie ma już ani kawałka wolnej podłogi, żeby wstawić luzem wanienkę na stojaku, a na inne miejsca kąpieli nie mam pomysłu, wszędzie jest daleko do źródła wody :-(
[URL=http://img139.imageshack.us/my.php?image=wannaye5.jpg][/URL]

MELULU są nakładki na wanne, wczoraj takie widziałam... wybierz sie do sklepu ale najpierw zmierz swoja wanne! Ja na szczęście mam duza łazienkę a wolałam na stojaku bo bedzie wygodniej!

Melu ja tez mam mikrołazienkę z taką wanna jak Ty i dlatego kąpałam julkę w jej pokoiku zeby miec blisko do przewijaka.. Wode nosił i wynosił mąz .. A jak byłam sama to garkiem nosiłam i tez tak wynosiłam.. Teraz tez nie wim gdzie bede kąpać bo poki co Młody bedzie miał łożeczko w sypialni a tam nie bedzie juz miejsca ani nie chce tam grzac bo my nie lubimy spania w nagrzanych pomieszczeniach.. Pewnie soztanie mi kapiel w salonie z wykorzystaniem stou do ubierania ... Julkę kąpałam jak juz siedziała w waniennce w łazience (na stojaku ) ale do ubierania zanosiłam na przewijak.. tyle ze to juz ciepło było..

Melulu niestety nie mam pojecia, czy istnieja takie nakladki na wanne.

Wlasnie przyszly do mnie polspioszki, do ktorych link ostatniop wkleilam i jestem zadowolona :-) Bardzo ladnie uszyte, swietna bawelna i ogolnie ladnie wygladaja. Czy sie rozciagaja zobacze dopiero po pierwszym praniu :-)

super te pół śpiochy muszę kupić ze 2 pary na próbę bo przy Oliwii czegoś takiego nie miałam.
Byliśmy w sklepie i zaklepaliśmy sobie wózek i odbierzemy go sobie w połowie stycznia. Jeden kłopot z głowy hi hi.

Klaudia - pajacyki rewelacja - podobne Marylion ma - też takich szukałam, bo napisy mnie roztapiają po prostu... :-) mam nadzieję że mąż mi wybaczy - ale ja po prostu muszę je mieć!! :evil:

reklama
KLAUDIO mam takie same kupione pajacyki i są naprawdę śliczne:))DAGA jaki wózeczek zaklepaliście?? bo ja jestem maniakiem wózkowym;)

Do góry