reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

celinka83- fajne te półśpioszki! A je się zakłada na bodziaka a na wierzch koszulkę??Hmmmmm może też się skuszę....:tak:

tt2004553fltt.gif

dev010prs__.png

reklama
mamjakty teraz to tylko chyba skrajnym alergikomw płatkach piora ... Ubrania sa po nich szare i brzydkie pozatym pralka za nimi nie przepada a chyba w gotowanie w garach się bawicnie masz zamiaru..
czasy płatków mineły razem z czasami komunizmu,... gdzie nie było wyboru.. albo płtki i tomrobione w domu albo cypisek po znajomości:)

Aga_g też rozważam zakup takiej poduszki. Uwielbiam spać w pozycji trochę na brzuchu i teraz w nocy się kręcę, brzuch mi przeszkadza - i jest coraz większy :baffled::baffled::baffled: Wpycham małe jaśki, pod brzuch ale w nocy tak często zmieniam pozycję i non stop chodzę do WC, że jest to uciążliwe.

ano właśnie Kuleczko :tak:
mi niby brzuch jeszcze nie przeszkadza, ale właśnie chodzi o to, że się na niego przewracam i potem się budzę ze łzami w oczach jak już mnie nieźle naciągnie.
poza tym - ten brzuszek to nie będzie mniejszy - tylko wręcz przeciwnie.
idę chyba na www. i kupuję :-)

Dziewczyny szukalam na allegro polspiochow i znalazlam takie:
HIT * PÓŁŚPIOCHY NIEUCISKOWE * 100% BAW. * 56 (448517699) - Aukcje internetowe Allegro.

Bardzo mi sie podobają :-D Juz zamowione ;-)

O jak miło, to ja sobie poczekam aż je bedziesz miała i zgłosisz mi swoje opinie :-p. Też znalazłam tego sprzedawcę i mam zamiar u niego troszkę pokupowac :-). Tym bardziej, że mamy przyjaciela mieszkającego niedaleko i byśy go prosili o odbiór żeby nie jeździc już ;-p.

ja tez pokupowałam sobie pare półśpiochów :-D
***EWA*** ___ PÓŁŚPIOCHY BEZUCISKOWE_____ 62 (454369051) - Aukcje internetowe Allegro

i do tego bodziaki z długim rękawkiem - bo tez jak dla mnie to jest najfajniejsze zestawienie, zwłaszcza jak jest się w domku :tak: mi już przyszły i jestem bardzo zadowolona i z wykonania i z jakości :-D na razie ciuszków nie będę kupować, muszę przejrzeć pudła i zobaczyć co już mam - potem ewentualnie coś dokupię ;-)

reklama
:-) ja wczoraj zrobiłam pierwsze mini zakupy!! Kupiłam śliczne różowe śpioszki z króliczkami na stópkach i do tego dwie koszulki!:-DSobie także zrobiłam dobrze i kupiłam czarny golfik z krótkim rękawem i koszulkę z gatty z długim , żebym mogła na nia owy sweterek zakładać!!:-):happy2:Niestety nie mam aparatu więc nie wkleje fotek:-(
tt2004553fltt.gif

dev010prs__.png

Do góry