reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Pewnie kupie w takim razie to mamo-tato, ale i tak w przyszłym miesiacu dopiero, bo teraz musze dbac o zdrowie psychiczne męża, a on tak dziwnie zielony się robi jak wchodzę na allegro :sorry2:.
Hehe :-)
Kluliczku, chyba wszystko jedno, one są w tej samej cenie, a mam niejasne przeczucie, że to szyje ten sam podwykonawca z tych samych materiałów... Bo zbyt podobne są te produkty obu firm.

reklama
No nie wiem, bo trafiłam kiedyś na jakimś forum jak się kłucili i wychodziło, że to własnie sa pracownicy/własciciele tych 2 firm... Są róznice, niewielkie ale są. A posciel kupię u betiny, taką z długim ochraniaczem, już sobie wypatrzyłam, teraz tylko wzór wybiorę i kupię, ale też w listopadzie dopiero. No chyba, że uda mi się odłożyc teraz.
A w listopadzie musze jeszcze Janka zaszczepic, kolejny wydatek. I buty mu kupic na zimę. Rany...

celinka83 - śliczny komplecik!!Ja już zielenieje z zazdrości patrząc na wasze zakupy, nie ma zmiłuj - idę dziś do Smyka - musze coś kupić bo oszaleję!!!!!!!:tak:
5e8ef17511.png

Celinka - prześliczny komplecik :tak: to Wy już takie eleganckie ciuszki kupujecie, a ja dopiero pare bodziaków zakupiłam :sorry2: dziś do krakowa jedziemy na wizytę i od razu do sklepów jakichś podskoczymy, to może skusze się na jakie fajny sweterek dla małej w H&M - ten co Marylion ma bardzo mi się podoba :tak:
Kluliczku - mój mąż też po mału nerwicy dostaje jak tylko przesyłam Mu dane i kwotę do przelewu :sorry2: na razie przestałam wchodzić na allegro... zobaczymy jak długo wytrzymam :tak:

Kluliczku - mój mąż też po mału nerwicy dostaje jak tylko przesyłam Mu dane i kwotę do przelewu :sorry2: na razie przestałam wchodzić na allegro... zobaczymy jak długo wytrzymam :tak:
A ja mam swoje konto i sama robię przelewy na allegro! :-) A potem tylko w połowie miesiąca błagam mojego, żeby mi przelał coś na konto, bo nie mam z czego zapłacić czynszu :-p

Aga prałam w lovelli a płukałam w jelpie od samego poczatku i wszystkie rzeczy. Bez płynu wszystko mi sie takie sztywne wydaje a wekurki i wełna tym bardziej:)

aga_q te pajacyki nabyłam w angielskim sklepie Next,

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-(

Mają przepiękne rzeczy dla dzieci, można oszaleć!!!!

ano prawda. pooglądałam i umarłam :cool2:

Aga prałam w lovelli a płukałam w jelpie od samego poczatku i wszystkie rzeczy. Bez płynu wszystko mi sie takie sztywne wydaje a wekurki i wełna tym bardziej:)

oooo !
i super. też tak zamierzam spróbować, a jakieś płatki to zostawię sobie awaryjnie jakby się okazało, że młody nie toleruje proszku i płynu.
ale tak jak mówisz - Madziu - pranie bez płukania w płynie jest dziwne :baffled:

reklama
Do góry