reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Ja jeszcze pościeli nie mam, ale wklejam kilka fotek ubranek które zakupiłam lub dostałam:

Załączniki

• IMG_0181.JPG
    IMG_0181.JPG
    50,5 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_0184_1.JPG
    IMG_0184_1.JPG
    51,9 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG_0186.JPG
    IMG_0186.JPG
    46,9 KB · Wyświetleń: 48
Mamjakty dziękuję, sweterek z H&M w rozmiarze 74, ale są i mniejsze. Ja ten dostałam od przyjaciółki, jest większy, ale swobodnie można podwinąć rękawki :)

Marylion - a gdzie zanabyłaś te rozkoszne mamusiowo-tatusieowe pajacyki ???
chcę takie :tak:

A ja mam pytanie o te przyborniki, bo widzę, ze macie od 2 różnych sprzedawców, nad którymi myslałam. Jakie macie co do nich odczucia, co do starannosci uszycia itp.

ja mam ten: http://www.allegro.pl/item427850183_przybornik_najtaniej_darland_nowe_wzory.html
ponieważ jako główny komplet wybrałam ''beżową kratkę'' to taki mam przybornik. jest super.
poza tym, że w opisie ma: <przypinany na 3 regulowanej długości rzepy> - co nie jest prawdą, bo od góry ma troki do wiązania, ale są one bardziej jak taśmy, bo są szerokie i da się zrobić ładną kokardę.
starannie wykonany, super kieszonki.
dzięki temu, że mam tą beżową kratkę uniknęłam poucinanych misowych główek ;-)

====================================

edit:
ja wszystko dla dziecka płukałam w Jelpie..i teraz tez zamierzam:0

Madziu - o super, że napisałaś o tym płukaniu.
rozumiem, że prałaś w proszku jelp i do pojemniczka na płukanie wlewałaś płyn zmiękczający ???
często się czyta o tym żeby dziecinnych rzeczy nie traktować płynem do płukania, ale właśnie te płyny jelpa i loveli mają wyraźne oznaczenie 0+

Ostatnia edycja:
A ja mam pytanie o te przyborniki, bo widzę, ze macie od 2 różnych sprzedawców, nad którymi myslałam. Jakie macie co do nich odczucia, co do starannosci uszycia itp.
A mój ma faktycznie z góry trzy paski na rzepy (rzepy porządne, prawie na całą szerokość troczka, długie na ok. 5cm, więc raczej powinny trzymać mocno), za to nie ma troczków na dole. Obejrzałam go przed chwilą i jest całkiem dobrze odszyty. Kieszonki z zaprasowanymi boczkami, więc pojemne. A ponieważ miękkość bawełny tutaj akurat nie gra roli, to bardzo mi się podoba :)

aga_q te pajacyki nabyłam w angielskim sklepie Next, można kupić przez internet www.next.co.uk, opłaca się na wyprzedażach, inaczej ceny dość wysokie!!! Mają przepiękne rzeczy dla dzieci, można oszaleć!!!!

celinka83 jaki piękny komplecik dla chłopunia!!! Przystojniak będzie!!!!

reklama
Do góry