reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Dziewczyny a jakim rozmiarze kupiłyście kombinezoniki dla maluszków?;-) Ja mam jeden z H&M z cieplutkim misiem w środku o rozmiarze 68 i drugi ma ten sam rozmiar...wydają mi się takie duże...:tak:

Kupiłam w rozmiarze 62 i myślę, że spokojnie wystarczy do końca zimy, w marcu pewnie będzie już znacznie cieplej ;-)

reklama
my też mamy na 62 spokojnie wystarczy. W marcu, kwietniu pewnie przerzucimy się na cieplejsze spodenki i ocieplane kurteczki (takie misiowe)

Czasem jak chodze po sklepach, to ,mam ochote jeszcze jeden kupic, bo niektore są naprawde sliczne. Z drugiej strony wiem, ze to by bylo zbedne wydawanie pieniedzy, no i sie powstrzymuje ;-)
czyli masz silna wole:tak:...ja na wszelki wypadek po sklepach nie chodze a jak musze to pieniedzy nie biore ze soba:-) ja dostalam mase ciuszkow od kolezanki ....w zasadzie mam ciuszki dla dzidzi od 0 do 24 miesiecy juz:happy: wiekszosc firmowa, dobra gatunkowo i wyglada jak nowa, czesc jest z metkami nie uzywana nawet bo ją tez zasypali ciuszkami i nie zdazyla corcia wszystkiego zalozyc a juz urosla haha ...a mnie i tak pewnie jeszcze po narodzinach znajomi i rodzinka zasypia ciuszkami takze jesli chodzi o to ja sobie dalam na wstrzymanie:tak:

babcia kupiła wnusi :-p:-p:-p:-p

Załączniki

• bbf.JPG
    bbf.JPG
    1 MB · Wyświetleń: 51
moja mama dzis zaszalala i wnusi nakupila czapeczek, skarpetek, rozek, kocyk, pieluszki...szalala oj szalala hehehe

ja dzisiaj znalazłam ładne kompleciki z polaru w Realu, śpioszkowate spodenki i bluza, była promocja, i kupiłam dwa różne rozmiary...czasem nie mogę się powstrzymać, wszystko tłumacząc, że potem będzie już mniej czasu...:-D

ja mam wszystkie ubranka juz dawno przygotowane...

Monika moim zdaniem Kombinezon na 68 raczej Ci się nie przyda bo malenstwo poprostu sie w nim utopi... 62 i tak na poczatku tez bedzie za duze bo dzieci podkurczja nozki tak ze nogawki sa prawie puste:-) Ale przymierzysz w szpitalu i ocenisz .. Najwyzej faceta wyslesz po mniejszy w koncu to juz nie czasy octu na półkach...

Ja czapeczkami sie nie przejmuje, moja mamam juz tyle na tworzyła(czapeczek, sweterków, skarpetak, bycików) ze pewnie pół oddziału połozniczego bym obdzieliła.

reklama
te czapunie są słodkie. A szczególnie jak są jakieś uszka kotka lub misia. Super macie z tymi babciami. Moja teściowa na razie nie szaleje.

Do góry