reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

ja jestem caly czas w trakcie remontu...siedze na stancji i nawet nie mam gdzie skladac rzeczy zakupionych wiec zakupy wstrzymane...i ogarnia mnie ta paranoja ze zanim sie przeprowadzimy ja juz urodze i bedzie za pozno...jakas masakra...chyba zaczne wiercic dziure w brzuchu mojej mamie i poprosze o zgode na zawalenie jej pokoj rzecami dla dzidzi...

reklama
Dziewczyny a jakim rozmiarze kupiłyście kombinezoniki dla maluszków?;-) Ja mam jeden z H&M z cieplutkim misiem w środku o rozmiarze 68 i drugi ma ten sam rozmiar...wydają mi się takie duże...:tak:

Te na 62 powinny byc dobre. Przeciez kombinezony beda nam potrzebne na maksimum 3 miesiace... 68 to raczej rozmiar polrocznego dziecka a w lipcu racej ciezko bedzie z uzyciem...

Ja mam też 62 najmniejszy, potem 68 i 74, ale spokojnie wszystkie kombinezoniki dostałam od koleżanek. Trzeba przyznać, że dziewczyny zasypały mnie ubrankami, czego w ogóle się nie spodziewałam. Milutko bardzo!!!!

Ja też bym pewnie kupiła 62 ale dostałam te dwa o rozmiarze 68 zupełnie za darmo i są bardzo ładne...teraz nie wiem czy mam kupić nowy o rozmiarze 62:baffled:...

Ja mam 62 i wg mnie jest w sam raz. Czasem jak chodze po sklepach, to ,mam ochote jeszcze jeden kupic, bo niektore są naprawde sliczne. Z drugiej strony wiem, ze to by bylo zbedne wydawanie pieniedzy, no i sie powstrzymuje ;-)

reklama
...a ja wczoraj otrzymałam od siostry mojej bratowej kupeeeeee ciuszkow - jakies 50 sztuk. Normalnie wypiekow dostalam jak zaczelam te ubranka oglądać - mała czesc 56 reszta 62. Cud miod i ultramaryna!!!! Musze jej jakas bomboniere sprawic :tak: czy cus.....

Do góry