reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
hej dziewczyny - dziś nie wytrzymałam i o 7 rano zbudziłam męża, kazałam mu się ubrać i jechać do tej ikei do wrocka - więc pojechał.....
mam nadzieję ze niebawem przywiezie moje zakupy hihihihihihi
:eek::eek::eek:
dam znać później jak się sprawy mają - dzięki dziewczyny :rofl2:

hej dziewczyny - dziś nie wytrzymałam i o 7 rano zbudziłam męża, kazałam mu się ubrać i jechać do tej ikei do wrocka - więc pojechał...
Może trzeba było jednak najpierw zadzwonić?...

Chociaż z drugiej strony, jak mieszkałam w Zielonej Górze, to 100km to była dla mnie cała wielka wyprawa, a potem w Warszawie zdarzało się, że w jeden dzień robiliśmy 200km po mieście (zwłaszcza, że przed przeprowadzką miałam 25km do pracy w jedną stronę!). Więc w sumie to nie jest aż tak daleko... ;-)

Daj znać koniecznie, jak coś będziesz wiedziała! :-)

ja mam mase ciuszkow od kolezanki szcezgolnie jak dzidzia bedzie juz miala ze 2-3 miesiace, mase nieuzywanych nowych butelek, bucikow...mam lozeczko, wozek, wanienke, przewijak, fotelik do auta, nosidelko...czyli generalnie te wazniejsze rzeczy mam juz od samego poczatku ciazy (jeszcze ich nie zwiolzam do siebie jakos czasu nie mialam) ale teraz zaczynam sie zaopatrywac powoli w kosmetyki, wyprawke do szpitala i przeraza mnie to bo mam metlik w glowie i nie wiem od czego zaczac...

Mi niby powiedzieli na 3 i ostatnim USG ze bedzie dziewczynka ale caly czas kupuje "unisexy" ot tak na wszelki wypadek.Takze wiekszosc ubranek Mojego Malenstwa jest biala i kremowa.kurde a tak bym chciala nakupowac tych wszystkich slodziachnych ubranek w rozu...:sorry2: a z ta tabelka o ktorej juz dawno byla mowa(miesiac poczecia i wiek mamy) to Wam sie posprawdzało???:confused:

reklama
Do góry