reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Mi najbardziej podobają sie takie 2latki ubrane w koszule i jeansy. Normalnie wymekam, gdy cos takiego widze. Juz nie moge sie doczekac, az Bartus taki bedzie :-)

:-D:-D:-D - ja jestem taka pajacowa, ale mój małżonek w sklepach mnie ciągnie do mini-spodenek, mini-koszul, kamizeleczek i usiłuje mnie namówić na takie ubrania. zboczenie takie, bo sam jest z tych co prawie zawsze koszula, spodnie na kant i marynarka ;-)

reklama
A taki oto kombinezon i czapeczkę kupiłam dla córci w C&A :)

kombvp6.jpg

Klaudia - fajniusie te ciuszki :-D a te spodenki z szeroką gumką mnie rozbroiły :-D:-D
Ja wczoraj kupiłam tylko chusteczki nawilżane pampersa 3+1 gratis, pieluchy tetrowe, flanelowe i jedynki oraz proszek do prania (niestety zrobiłam zakupy po zajęciach w szkole rodzenia a tam położna zakazała robić pierwsze pranie dodatkowo w płynie do płukania, powiedziała że tylko i wyłącznie sam proszek i min podwójne płukanie-bo takie maleństwa często się uczulają :-() więc kupiłam sam proszek :sorry2: ale i tak jak zobaczyłam rachunek to o mało nie zemdlałam przy kasie :szok:

śliczne są te kombinezony - może jak będę w Krakowie na następnej wizycie to namówię mężula żebyśmy pod jakąś galerię podjechali :tak: ja mam mieszkano niedaleko M1 ale tam nie ma tego sklepu :-( a w H&M nie bardzo podobały mi się kombinezony :dry: mam nadzieję, że jeszcze będą, jak nie to na necie coś kupię, bardzo podobają mi się te:
NOWOŚĆ Coccobello kombinezon zimowy 62 OKAZJA (479639972) - Aukcje internetowe Allegro

ale cena wysoka :dry: no ale jeśli nic nie kupię to te mi pozostają, u mnie to takie badziewiarskie sa w sklepach że szkoda gadać - takie strasznie puchowe, że dziecko to zginęłoby w nim :dry:

reklama
Do góry