reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
justme5 fajne buty, tyle że ja sobie mogłabym w nie co najwyżej dużego palca wsadzić :p mam rozmiar 40/41 :D mam nadzieję za to że mój dzieć zaprzestanie na jakimś 38/39 :p

BTW. kupiliśmy dzisiaj z małżonem Nadii sandałki w ccc i nie wiem teraz czy dobrze. Nie wiecie jakie są opinie o tych bucikach dziecięcych? zapiętka sztywna, podeszwa ok ale mam jakieś mieszane uczucia...

Ostatnia edycja:
chrupcia aż dziwne, a w zeszłm roku też był dobry??my mamy wiosenne czapki z h&M rozmiar 62/68 ;-)
to jaki obwód główki ma teraz Stasiek?

aga - 43 cm. W zeszłym roku był luźny a teraz nie zakrywa uszu ale spoko siedzi na głowie (jak Stachu go nie sciąga of course)

jak któras ma jakis fajny kapelino za mały to my moze odkupimy :-)

kurcze, troche sie wkurzylam, kupilam sobie na allegro spodnie, w opcji tylko wysylka paczka, wiec tak wybralam, a oni mi wyslali listem poleconym, ktory oczywiscie jest tanszy ( nie wspominajac ze ta przesylka szla tydzien):wściekła/y:

taaa, napisalam, to dostalam odpowiedz ze paczka kosztuje 11zl+23% VAT. a co mnie obchodzi ile kosztuje, skoro na aukcji wystawili wysylka paczka to tak powinni wyslac a nie listem:wściekła/y:, za wysylke zaplacilam 10,50 a dostalam listem za 6zl :wściekła/y: nie wkurzalabym sie tak, gdyby od razu napisali ze list polecony 10,50- po protu bym tam nie kupila

reklama
Do góry