reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Laski, może któraś będzie zainteresowana bucikami? Jeśli któreś Wam się spodobają, dajcie znać, ustalimy cenę. Dużo nowych, kilka założonych kilka razy. W tym szpileksy które proponowałam kiedyś Estragon, które mialam na chrzcinach:

https://picasaweb.google.com/115050...?authkey=Gv1sRgCMPL4qvZoNjiEw&feat=directlink

nie mogłabys mieć nogi w rozm. 38 ?? ;)

no tak dzis bodziaki w biedronce ,zapomnialam,pewnie jutro jak pojade juznie bedzie

kurcze, bylam dzis w biedronce i zapomniałam :(

nie macie czego żalować - żadna rewelacja. Zakupiłam jedno opakowanie, ale jakies te bodziaki cieniutkie mi sie wydają....No ale lato idzie żadna ilośc bodziaków nie będzie sie marnować ;) zwłaszcza jak dziecko do piskownicy pojdzie ;)

tysia123 to prawda bodziaki z Biedronki mnie też nie powaliły, ale za taką cenę to i tak całkiem całkiem ten materiał jest.

JustMe5 buciki fajne, ale nie dla mnie, bo mimo tego, że noszę rozmiar 36, na moje kopyto ciężko dobrać buty, więc nie kupuję nic bez przymiarki.

reklama
chrupcia aż dziwne, a w zeszłm roku też był dobry??my mamy wiosenne czapki z h&M rozmiar 62/68 ;-)
to jaki obwód główki ma teraz Stasiek?

Do góry