reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Jasiek dziedziczy zabawki po Jagodzie, więc mu rzadko kiedy coś kupujemy. Ale na urodziny na pewno coś dostanie, bo mi jakoś smutno będzie, jak nic mu nie sprawimy:) Wiem, że to takie głupie nakręcanie się.
u nas Ola dziedziczy po Wikim wiec tez za duzo nie kupujemy.W garazu leza zabawki po Wiktorku i co chwila cos sie przynosi.ale tak jak piszecie najlepsza zabaWA TO rzeczy codziennego uzytku

Dziewczyny pokazcie te kapelusze z h&ma?

reklama
dziewczyny mam pytanie czy widziałyście w h&m buciki w kratkę typu baleriny? podobno po 24.90 czy fajne są???czy rozm 20

musialam wrocic do góry i popatrzec czy ja na zakupowym jestem....:p

SPECJALNIE DLA LENKI: NAMIOT AUTO POLICYJNE~~ SAMOROZKŁADAJĄCY SIĘ~~ (1582826100) - Aukcje internetowe Allegro
CO PRAWDA, to nie to samo co mamy ale te namioty naprawdę są super.... do tego akurat musisz dokupić kulki...

my mamy taki (inne tylko kolorki):
NAMIOT DLA DZIECI - DOSKONAŁY DO OGRODU 8600B (1593599527) - Aukcje internetowe Allegro

Wiolan dzięki - zarąbisty jest ten namiot, wyobrażałam to sobie inaczej, myślałam, ze to jakiś domek, a ten mi się bardziej podoba. Na pewno go kupię, zaraz porównam, który większy. Fajnie, że ma daszek i słońce nie będzie dziecku świeciło na głowę.

Zdecydowanie nie świadczy- Francisław najlepiej się bawi w marudzenie:-p

mam nadzieję, że nie zaraził się od Jonasza - to jego ulubiona zabawa hmm od urodzenia :-D

ostatnio uwielbia ciągać też stoły, krzesła, taborety - zabawki traktuje jak powietrze :D:D:D

Oleśka u nas też wszystko Tomek pakuje do buzi, po czym rzuca na ziemię i krzyczy, że znów chce...
on nawet bierze niekapka, napije się i rzuca go w piasek, po chwili płacze, bo znów chce..
poza tym zjada trawę, liże kamienie i zjada piasek :-(

aga jeśli Cię to pocieszy to powiem, że nie tylko Tomek tak ma ;)

22,90zl i podwojna rozmiarowka tzn 18/19 i 20/21, dopiero 22 jest pojedyncze.

widziałam te buciki w gazecie a powiedz mi czy w realu są taki "stabilne"? szukam bucików do sukieneczki dla małej co prawda na czerwca i może być upał ale może być też chłodno.

W biedronce są adidaski po 21.90 nawet fajne bo mięciutkie.

sa ok bo maja sztywna gumowa podeszwe, moze byc ciezko w niektorych sklepach z ich kupieniem bo to stara kolekcja, my je chcemy kupic bo mamy bluzeczke do kompletu :)

1553223395
bluzeczka jest śliczna:) gdybyś na kie kiedyś natrafiła to prosiłabym bardzo o jedną parę dla mojej Mai :) proszę:)

reklama
Julita, Nataliak my mamy te buciki o których piszecie. My je zakładamy tylko czasem na spacery, niestety szybko się w nim dziecku noga poci...

Do góry