reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

reklama
No właśnie też mi tak mówił o Macach. Myślałam, że są dobre ale normalne, bo tutaj wszyscy je mają. Zupełnie jak Emmy czy Boogaboo. Dogadaliśmy się z bratem i kupimy taki na spółkę, to najpierw bratanek się wyjeździ a potem Mi odziedziczy ;-) Mam nadzieję, że wytrzyma te dwa lata...
A tymczasem czekam aż już kupi to wtedy wyśle nam swój obecny ;-)

Kopciuszku basenik super no i muzyczny ogródek zabaw też, mieliśmy podobny u Antka i sprawdził się w 100%:tak:
co do krzesełka to ja polecam te z firmy ok baby, a dokłądniej mówiąc flipper bo ma gumowe siedzisko, te, które pokazałaś jest całe plastikowe i dziecko w takim plastiku ślizga się w wodzie:tak:

To pierwsze mi się podoba, nawet chciałam kupić (wcześniej chyba Kasiekrk to pokazywała), ale chrzestna zapytała jaką zabawkę kupić małemu i powiedziałam, że o czymś takim myślałam. Niezgadałyśmy się i kupiła to CHICCO 672592 STOLIK EDUKACYJNY MODO, SUPER CENA (1027515338) - Aukcje internetowe Allegro
Basenik i krzesełko też fajne, ale na takie gadżety chyba bym się nie skusiła.

reklama

czesc dziewczyny... ja a propos wozkow: wlasnie niedawno kupilam mc larena i pwoiem wam ze to super inwestycja! juz od pocztaku wszyscy mi mwoili o tej marce ale ja uwazalam ze 400 euro za spacerowke to przesada. sa tez takie za ok. 200 ale mowie o tej, ktora ma dodaowy materac i poduszke, do ktorej na plasko mozna wlozyc dziecko powyzej miesiaca. no i dzis nie zaluje ze wydalam te pienaidze, sprawuje sie super! kolka gwarantowane na zycie. a wczensiej mialam trojzestaw chicco i co popsul sie w 13 mieisacu, meisiac po gwarancji! ( sedzenie)

Do góry