reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY OGOLEM /polaczone tematy/

widze ze tu temat skupil sie wlasciwie na wozkach ... a ja chcialam wam polecic cos dla nas mamuski !!!!

slyszeliscie o fotelach sako ?? moja siostra sobie taki w ciazy kupila (5 lat temu to go z niemiec jeszcze sprowadzala za kuuupe kasy)
tu jest propozycja - KOMPLET MEBLI! FOTEL 2XL+PUFA! (661988830) - Aukcje internetowe Allegro
na allegro do wyboru do koloru ... ale co chcialam powiedziec ... ten fotelik to zbawienie dla kregoslupa !!! cos wspanialego !!! swietnie sie sprawdzal do karmienia ze nie wspomne o tym ze maly stas uwielbial (i do dzis lubi) na tym spac !!!! kuleczki sie kapitalnie dopasowuja do ciala przez co podparty jest kazdy kawalek plecow :)

ja napewno lada chwila sobie taki zakupie bo nie tylko ja ale i maz mamy problemy z kregoslupem wiec bedzie nam sie fajnie odpoczywalo :)

oj polecam polecam ! Ja mam juz takie pufki od 2 lat :tak: SUPER REWELACJA ! u mojej koleżanki mieli takie na szkole rodzenia :tak:

reklama
ja jestem za tym 2xl - jest wystarczajaco duzy zeby byl wygodny i do siedzenia i do lezenia ... siostra ma taki jeszcze wiekszy ale zajmuje potem sporo miejsca :)

Ja też mam 2 XL i uważam ,ze jest akurat :tak: Mniejszy zdecydowanie za mały ,większy zajmuje dużo miejsca...

Czyli nie typowy SAKO dla kobiet w ciąży? Oglądałam zdjęcia obu i wyglądają na podobne;-)

lilijka moim zdaniem roznica jest tylko w producencie ... wszystkie maja podobne materialy i wklady i podobnie sa szyte :) kwestia nazwy i czasem ceny :)

moja siostra kupila z ecopuf - ja chce kupic fatty ... mysle ze beda podobne

Hmmm... zdjęcia Fatty Sako powtarzają się w aukcji Fatty2XL...muszę wybadać czemu i jaka między nimi różnica w końcu jest:-) Sprawdziłam wymiary i pojemność..identyczne!Byc może wersja SAKO bardziej będzie przystosowana dla kobiet w ciąży?Piszę oczywiście o tym samym producencie i tym samym sprzedawcy na allegro.
Fatty Sako:
85/130 270 litrów
Fatty2XL:85/120 270litrów...

Ostatnia edycja:
lilijka moim zdaniem roznica jest tylko w producencie ... wszystkie maja podobne materialy i wklady i podobnie sa szyte :) kwestia nazwy i czasem ceny :)

moja siostra kupila z ecopuf - ja chce kupic fatty ... mysle ze beda podobne

Tak tak ...ja też polecam fatty ...nie radzę kupować najtańszych , bo wykonanie jest w tych pufkach ważne :tak: Fatty sprawdzone ...nic się przez 2 lata nie rozleciło:tak:

reklama
Tak tak ...ja też polecam fatty ...nie radzę kupować najtańszych , bo wykonanie jest w tych pufkach ważne :tak: Fatty sprawdzone ...nic się przez 2 lata nie rozleciło:tak:

no to chyba jestem przekonana juz co do zakupu ... dylematem pozostaje kolor (bedzie zalezal od tego jaka tapicerke wymyslimy do naszej rogowki bo bedzie nowa) i to czy kupimy jeden czy 2 komplety :)

Do góry