reklama
Ja specjalistką nie jestem, przechwalać się nie miałam zamiaru a chciała tylko pomóc. Wiem,że zarówno duży jak i mały biust potrafi atrakcyjnie wyglądać w miekkim cycniku. Sama miałam podobne zdanie jak Wy na temat miekkich dopóki nie skorzystałam z pomocy kogoś doświadczonego w tej branży. Jeżeli natomiast ktoś ma zle dobrany rozmiar (czego Tobie ani nikomu nie zarzucam a wspomniałam tylko i wyłącznie,że może być przyczyną złego wyglądu to i żadne druty , usztywnienia nie pomogą)
Na marsie też nie mieszkam i wiem jak wygląda bust kobiety karmiącej, zarówno mniejszy jak i większy.
Na marsie też nie mieszkam i wiem jak wygląda bust kobiety karmiącej, zarówno mniejszy jak i większy.
Ja specjalistką nie jestem, przechwalać się nie miałam zamiaru a chciała tylko pomóc. Wiem,że zarówno duży jak i mały biust potrafi atrakcyjnie wyglądać w miekkim cycniku. Sama miałam podobne zdanie jak Wy na temat miekkich dopóki nie skorzystałam z pomocy kogoś doświadczonego w tej branży. Jeżeli natomiast ktoś ma zle dobrany rozmiar (czego Tobie ani nikomu nie zarzucam a wspomniałam tylko i wyłącznie,że może być przyczyną złego wyglądu to i żadne druty , usztywnienia nie pomogą)
Sama piszesz, że masz mały biust, a taki moim zdaniem w każdym staniku wygląda dobrze. Ja używałam zarówno miękkich jak i usztywnianych i zły wygląd biustu nie był tu kwestią źle dobranego rozmiaru. Mój jeden cycek w czasie karmienia ważył dobrze ponad kilogram i żadem miękki stanik nie utrzymywał go na właściwym "poziomie"
A ja dopóki sama nie karmiłam nie wiedziałam jak wygląda biust karmiącej i ile potrafi ważyć, widocznie żyję na Marsie.
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Szuszu na marsie napewno nie. Ale powiem masz racje to prawda duzy biust u karmiących czasami nie nadaje sie do miekkich typowo stanikow, moja siosta też tak miala, przy karmieniu biust jej strasznie poszedł w wielkość i tylko te jakos usztywniane kupowała bo tak jak mowila same materialowe to po kilku założeniach by jej sie rozciągły od ciężaru do pepka ), a kiedys przed ciaza kupowala rozne staniki. Każda z nas sie przekona jak to przy karmieniu wyglada.
cokies
szczerze powiem że ciężko dobrać jest odpowiedni biustonosz sama po sobie to wiem i widze koleżanki moje też popełniają podstawowe błędy, całe życie nosiłam miske C lub D ale pod biustem to było 80-85 cm i tu był błąd non top mi fruwało non top poprawiałam bo mi cyc wypadał z miseczek, aż trafiłam na mądre artykuły i programy, poszłam do sklepów i zaczęłam mierzyć zaczynając od 75 E aż w końcu trafiłam na idealnie dopasowany 70 G ( szok wtedy przeżyłam) ale przynajmniej mogę skakać, pochylać się i nic mi nie wypływa, po tylu latach dopiero jest ok, i mimo dużego biustu teraz ładnie się prezentuje i nie sprawia wrażenia że jest ogromny i wreszcie zmieniło się moje spostrzeżenie na własne piersi (zawsze mówiłam że chce operacje na zmniejszenie biustu) dziś jestem dumna i zaznaczę wystarczyło zrozumieć o co chodzi i odpowiednio dobrać.
podstawa to pod biustem musi mocno trzymać żeby nie było możliwości luzu między plecami a biustem a drugie miseczke dopiero dopasować
do karmienia mam miękkie z drucikiem żeby też dobrze trzymało (formowało), i co ważne te do karmienia mają materiał dopasowujący który będzie się dostosowywał do zmieniających się rozmiarów miseczek (nieraz będzie mleka więcej albo nawał )
ale sie rozpisałam heheheh...
podstawa to pod biustem musi mocno trzymać żeby nie było możliwości luzu między plecami a biustem a drugie miseczke dopiero dopasować
do karmienia mam miękkie z drucikiem żeby też dobrze trzymało (formowało), i co ważne te do karmienia mają materiał dopasowujący który będzie się dostosowywał do zmieniających się rozmiarów miseczek (nieraz będzie mleka więcej albo nawał )
ale sie rozpisałam heheheh...
T
taycia
Gość
Zmieniając temat... dziewczyny, jak to jest ze smoczkami? dzisiaj w tesco widziałam promocje za 2 smoczki Tommee Tippee za 2.49 e 0-3 miesięcy i tak stałam..wziąć, nie wziąć... no i nie wzięłam,bo sama nie wiem... będą potrzebne??
Zmieniając temat... dziewczyny, jak to jest ze smoczkami? dzisiaj w tesco widziałam promocje za 2 smoczki Tommee Tippee za 2.49 e 0-3 miesięcy i tak stałam..wziąć, nie wziąć... no i nie wzięłam,bo sama nie wiem... będą potrzebne??
Taycia, raczej będą;-) Chociaż moja córcia nie chciała smoczka w ogóle, ale syna już do tego zmuszę:-)
taycia ja kupię na wszelki wypadek ale wolałabym nie przyzwyczajać do smoczka...
szuszu a dlaczego chcesz zmuszać? przeciez później jest problem z odstawieniem...
A dlatego, że dziecko ma silny odruch ssania i jak nie ssie smoka to ssie albo mojego cycka, albo butelkę. Moją córkę do tej pory uspokaja picie z bidoniku, maskara jakaś. I jak była niespokojna jako dziecko to było picie z butli non stop..
reklama
LANA
TAYCIA-JA BYM WZIEŁA TE SMOKI -:-)już nawet 2 szt.zakupiłam:-)
Wracając do tematu cyckowegokupiłam właśnie przed chwilą śliczny czarny staniczek w sklepie ESOTIQ przeceniony z 79zł. na 21,90 szkoda ,że nie było więcej kolorków w moim rozmiarze chciałam jasny jeszcze jakiś biały ,ale może innym razem coś upoluję.Staniki mają tam naprawdę bardzo dobre gatunkowo i śliczne wykonanie zawsze tam kupuję i często mają tam duże przeceny teraz mieli do 70 % na początku ciąży kupiłam tam 3 szt.ale w skubane już się prawie nie mieszczę.Cena naprawdę szok na rynku za szajs zapłaciłabym więcej.Tak więc dziewczyny POLECAM !!!!!
a to fotka staniczka:-)
Wracając do tematu cyckowegokupiłam właśnie przed chwilą śliczny czarny staniczek w sklepie ESOTIQ przeceniony z 79zł. na 21,90 szkoda ,że nie było więcej kolorków w moim rozmiarze chciałam jasny jeszcze jakiś biały ,ale może innym razem coś upoluję.Staniki mają tam naprawdę bardzo dobre gatunkowo i śliczne wykonanie zawsze tam kupuję i często mają tam duże przeceny teraz mieli do 70 % na początku ciąży kupiłam tam 3 szt.ale w skubane już się prawie nie mieszczę.Cena naprawdę szok na rynku za szajs zapłaciłabym więcej.Tak więc dziewczyny POLECAM !!!!!
a to fotka staniczka:-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: