reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

kasica trzymam kciuki za negocjacje, dziewczyny mają racje

Ja mam dobrze, bo pokazuję coś K. i on mówi " dobrze kochanie, bardzo ładne " :-D wybieranie samemu wszystkiego ma swoje duuuuuże plusy :-)

reklama
A skrętne koła. Cóz ja sobie bez tego nie wyobrażam. Każdy wąski chodnik,waska alejka w sklepie nie stanowi z nimi problemu...

Wystarczy porównać facetowi do Sklepowego wózka ;)
w realu wszystkie kółka się kręcą a w carrefourze idzie nerwicy dostać , bo tam maja sztywne z przodu heheh u mnie takie porównanie trafiłoby hehe

dziekuje dziewczyny jesteście wielkie i nie przez ciażę:-D:-D
myśle ze dam rade
tylko nie mamy za bardzo czasu żeby po sklepach polazić a u mnie za dużo to ich nie ma.
W Opolu to znowu nie wiem gdzie takie sklepy sie znajdują, a jak mamy już czas to tylko na weekend i to też nie koniecznie jutro do pracy a tak by sie pojechało cos pooglądać
Ach ta praca, wykonczy mnie:dry:

Widzę, że tu już wózki idą w ruch :-D

PAmiętam jak byłam w ciąży z KAcprem to byłam ekspertem od wózków. Miałam obcykane wszystkie najnowsze modele, wszystkie opinie z internetu- bo to najcenniejsze źródło jest no i w sklepach też obmacywałam co mogłam ;-)

Teraz nie mam zielonego pojęcia co fajne, dobre, modne... wszak obcykana w temacie byłam 7 lat temu...

Nie wiem nawet czy kupię nowy wózek, bo mam po młodym inglesinę zippy - gondolę i spacerówkę, tylko fotelika brak, ale fotelik pewnie i tak inny bym wybrała ;) A szkoda, bo kupowanie wózka to niezła frajda...

Podoba mi się ten quinny ( mam nadzieję, że nie pkmuyliłam nazwy) sprzed 3 stron chyba ;)

Co do wiaderka. Dla mnie genialne do kąpieli tak od 4 miesiąca, ale nie wyobrażam sobie włożyć tam noworodka :no:

Widzę, że tu już wózki idą w ruch :-D

PAmiętam jak byłam w ciąży z KAcprem to byłam ekspertem od wózków. Miałam obcykane wszystkie najnowsze modele, wszystkie opinie z internetu- bo to najcenniejsze źródło jest no i w sklepach też obmacywałam co mogłam ;-)

Aluśka ja miałam dokładnie tak samo. Chyba z miesiąc w necie siedziałam czytając wszelkie opinie. A i tak pozostał dylemat między 2 modelami. W końcu zdecydowałam się na jeden z nich, ale po 4 miesiącach okazał się za mały i kupiłam ten drugi model więc miałam 2 w 1 :)
Stwierdziłam że na temat wózków to ktoś spokojnie mógłby pracę magisterską napisać :-)

hej
fajny temat dziewczynki :)
Nam z mężem od jakiegoś czasu podoba się ten wózek Wózek 3w1 Bolder SD ecoline 3w1 IMPLAST :) na allegro znalazlam z calym wyposażeniem torba, parasol, moskitiera, fotelik samochodowy itd... za ok 2100 - 2300 zł . Pozostaje tylko do wyboru kolor , dla dziewczynki chciałam różowy, dla chłopczyka stone ( ale z rad doświadczonych mam stwierdziłam, że wybierzemy kolor pasujący i dla dziewczynki i dla chłopca ) . A jak będzie , to się okaże hi hi

asia- faktycznie super ten wózeczek aż przez chwile chciałm zrezygnowac z x-landera na jego rzecz ale niestety w necie ma raczej zle opnie..choc musze jeszcze dokladnie poszukac. No i po chwili zasatnowienie cenowo wychodzi bardzo podbnie do mutsy a to juz cos sparwdzonego

reklama
kasica88 i devi , wlasnie postanowilismy, ze jak tylko lepiej sie poczuje, to wybierzemy sie w poszukiwaniu tych wozkow , zeby je przetestowac. chcialabym wozek nie jakis kosmiczny, tylko zeby malenstwu dobrze sie w nim lezalo, a pozniej siedzialo , bo to najwazniejsze.

Do góry