reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

:-) na allegro jest takich dużo, firma nazywa się muzzy ( są szyte w Polsce :-) ) i bardzo dobra jakości, jestem mile zaskoczona :-)

reklama
Hartmann ma bardzo dobre produkty. Co do podkładów ja już sobie załatwiłam producenta Kendall. 60x60 (takich używają u mnie w szpitalu, gdzie pracuje i gdzie będę rodzić a "mój" szpital raczej nie pcha się w badziewne produkty)

ja podkłady, wkłady kupiłam właśnie Hartmann :-)

lajfik i habcia - mnie niestety też znajome mówiły, że w tych piżamkach piersi bokiem wyskakują :( w domu ponoć ok, ale w szpitalu wszystkie Panie w tych piżamach ciągle trzymały się za piersi bo bały się, że pójdą sobie na spacerek.
A ja mam dwie takie co pisała Elwis:
Rozpinane KOSZULKI DLA KARMIĄCYCH r.XL kolory (501162151) - Aukcje internetowe Allegro
KOSZULA CIĄŻOWA DO KARMIENIA PORODU- zielony XXL (502806732) - Aukcje internetowe Allegro

Słyszałam, że te rozpinane na guziki najlepiej się sprawują. A ja chciałam takie dwuczęściowe: koszulka + spodenki, ale z tym też mnie przekonali, że to nie najlepszy sposób. Jeśli coś pójdzie nie tak, i będzie cesarka - to spodenki mogą przeszkadzać w gojeniu się rany :-(

lajfik - bo w tej piżamce po bokach piersi - obok tej aplikacji bocianka masz dwie dziurki żeby wyciągnąć pierś do karmienia :) i czasem wyskakują nieproszone...

oki doki... juz zajarzyłam :-D
Z tym ,że ja będe ja uzywała w domu... a zamierzam spać w staniku przez pare tyg. tak jak z Kubą ..ja wiem że moje cycki osiągną po porodzie rozmiar MONSTRUALNY :-D...więc z tego ciężaru nosiłąbym je na kolanach :-D a do szpitala kupie sobie tutaj bo sa tanie jak barszcz po 7 euro ...więc to tyle co np. paczka fajek ;-);-)

reklama
Do góry