reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Mamaflavii, pewnie w takich małych ilościach to nie zaszkodzi. Ja już trochę przewrażliwiona jestem, bo wiele razy spotkałam się z niedouczonymi lekarzami, którzy przepisują rózne leki po prostu bezmyślnie. Mój Franek miał bardzo długo pleśniawki i jego lekarka nie dosć, że kazała smarować je Aphtinem ( który jest dozwolony od 11 rż.) to jeszcze kazała go lać na smoczek i smarować sobie nim brodawki przed karmieniem. Sądzę, że wtedy była już to duża ilość kwasu borowego. Na szczęscie aphtin nie pomagał i dosyć szybko przestałam go używać.
Jezyk, dobrze wiedzieć o tej wit. C:-) Ja używałam gencjany na wodzie, trochę pomagało, a pleśniawki ciągle wracały. W końcu przestałam używać czegokolwiek i po jakimś czasie same zniknęły.

reklama
Mi tez pediatra w Polsce mowila,ze tormentiolu nie uzywac,bo kwas borowy uszkadza uklad nerwowy czy jakos tak.Inna znowu powiedziala,ze zeby uszkodzil,to dziecko musialoby zjesc cala tubke,ze miejscowo nie szkodzi.
Ale apthin na plesniawki to jest powszechnie stosowany,ja jakos uniknelam plesniawek przy jednym i drugim.

Ja tydzien temu zrobilam sobie taka dokladna wyprawke, z cenami podliczeniem wszystkiego. Co od ktorego uzytkownika allegro mam kupic i jak na zlosc zginely mi te kartki. Ale jestem zła!!!! od 2 dni szukam ich i nie moge znalezc!

Ja tydzien temu zrobilam sobie taka dokladna wyprawke, z cenami podliczeniem wszystkiego. Co od ktorego uzytkownika allegro mam kupic i jak na zlosc zginely mi te kartki. Ale jestem zła!!!! od 2 dni szukam ich i nie moge znalezc!

a trzeba było dodać użytkownika do ulubionych, albo aukcję do obserwowanych :-D:-D:-D:-D, ja tak zwykle robię... gapa nauczona doświadczeniem :-)

kasikk U mnie powinno być dziś, ewentualnie jutro :-) Jak dojdzie to dam znać.

Znalazłam moją listę :D nie zgadniecie gdzie była... w pudełku z laktatorem... Nie pamiętam nawet, że ja tam wkładałam.

Widzę że zakupy pełną parą :). Ja też ostatnio zamówiłam na allegro parę pierdół i czekam teraz na paczkę, a ile jeszcze zostało to aż strach się bać:baffled:.

reklama
moje łózeczko przyszło własnie dzisiaj. Jestem zadowolona, jest naprawde fajne. Mąż spojrzał fachowym okiem i stwierdził ze powinno starczyć przynajmniej na trójkę dzieci.:-)

Do góry