reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Kurde chyba też taki leżaczek sobie będę musiała sprawić, bo ja mam kuchnie na dole, na początku myślałam, że będę sobie dziecko w gondoli kłaść koło siebie, ale już teraz widzę po kuzynce i jej 3 miesięcznej córce, która nie może uleżeć - musi widzieć co mamusia robi.
ajajaj ciągle wydatki, mogłabym to sobie zostawić do kupienia przez kogoś na prezent, ale spodziewam się że nikt nie kupi nam nic droższego niż jakiś ciuszek (biorąc pod uwagę że dziadkowie wózkiem i łóżeczkiem się zajęli to im już damy spokój:))
a może używany kupić.... nie głupie chyba :)

A z tymi laktatorami elektrycznymi to uważajcie ..ponieważ one bardzo zwiększaja laktację i żebyście potem nawału pokarmu nie miały ..a stąd juz tylko krok do zapalenia piersi ;-)
Jak nie idziecie do pracy do lepiej kupić ręczny lub wcale ..ja tam na razie nic nie kupuje zobaczymy jak to bedzie w trakcie ....sklep jest blisko :-D

Elwis A czy kładli juz takie maluszki do tych leżaczków ? Czy tam jest możliwość ustawienia tego w miarę na płasko ?

Leżaczek-bujaczek sprawdził się w przypadku mojej siostry i ja też zaopatrzę się w takie cudo, chcę mieć dziecko na oku jak będę w kuchni, salonie itp. tak samo jak kupię później kojec do zabawy i tym sposobem będę miała małego na oku !!!

reklama
Do góry